Vijesti

STARBOARD zvijezda među SUP daskama za veslanje

19.02.19 Surferima i windsurferima dobro je poznata STARBOARD krilatica Innovation & Quality". Stand Up Paddle ekipica prepoznaje STARBOARD kao brand koji je bio inicijator SUP veslanja na dasci. Od samog početka nove ere SUP-anja Starboard je čvrsto odlučio biti vodeći brand na tržištu i tu poziciju uspješno drži već cijelo desetljeće.

SUPer HUMANITARKA NA SAJMU NAUTIKE!

14.02.19 Nakon prošlogodišnje super uspješne SUPer HUMANITARNE AUKCIJE, evo ponovo prilike da dođete do povoljne SUP daske. Surfmania tim i Zagrebački Velesajam u petak 22. veljače na Sajmu Nautika, paviljon 9, štand 7, točno u 17:15 sati održat će humanitarnu aukciju vrhunskih STARBOARD I JP Australia SUP dasaka. Sav prihod prikupljen aukcijom Surfmania će darovati Dječjem domu Zagreb u Nazorovoj!

Surf Shop traži studentice za rad na Sajmu Nautike 20.02.-24.02.

12.02.19 Surf Shop tim traži dvije djevojke za posao hostese na Zagrebačkom Sajmu Nautike. Posao je aktivno dijeljenje letaka posjetiteljima sajma kako bi lakše došli do našeg izlagačkog prostora, te jedna osnovna komunikacija.

Poklanjamo vam extra snowboard najam!

21.01.19 Kao što smo uvodno i najavili... Nakon što je snijeg zatrpao Austriju evo ga i u našim krajevima i to obilato. S obzirom da će se slijedećim mjesec dana brutalno bordati, složili smo vam jedan deal da ne trebate dolaziti svaki petak kod nas po opremu i onda opet u ponedjeljak vračati. Mi vam jednostavno poklanjamo besplatne dane boradanja PROČITAJ VIŠE...

Kako izbjeći teške ozljede glave u sportu

18.01.19

Krenulo je najbrutalnije sniženje!

14.01.19

Poseban snowboard deal za dame

28.12.18

BENT METAL

28.12.18
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Zašto je AdventureAir ultimate obiteljski SUP?

JP Australia imao je u planu napraviti dasku koja bi bila nešto kao Švicarski nož. Lagana za transport, svestrana i neuništiva....


Istina nije najlakši SUP na napuhavanje, sa cca. 11.5kg nešto je teži od dasaka u klasi no za to sve ima razlog. Troslojno laminirani PVC sa dodatnim ojačanjima i duplo gušći dropstitch materijal čine ovu dasku jednom od najčvršćih i naj durabilnijih dasaka na tržištu.

Dimenzijama 366 x 91cm i 15.2cm debljine dobijemo ogromnu zapreminu od čak 405 litara što nudi izuzetnu nosivost od cca. 140-150kg. Uz sve to daska ima 4 gumene perajice ukoliko želite voziti SUP po rijeci. Srednju 9'' plastičnu perajicu za korištenje SUPa na moru ili jezeru te mogućnost montaže srednje perajice (kobilice) s obzirom da daska ima i nosač za zglob odnosno jedro.

Uz sve to daska ima dodatne D ringove s elastičnim konopom kako bi mogli ponjeti nešto stvari i Scotty nosače ribičkih štapova...

Doslovce daska sa opcijama za mamu, tatu, baku, dedu i klince pa i u varijanti da vesla više od jedne osobe...

Ovaj više nego svestran SUP sada je na posebnoj akciji spušten sa 10.600kn na 7,400kn te vam nudimo da kupite dva vesla po cijeni jednog s obzirom da često uz ovu dasku ljudi kupe i dva vesla. Uz sve to poklanjamo vam i suhu vreću po izboru djelatnika u Shopu.

Ostalo sve je već poznato... shop@surfmania.net, 01-363-0921,....

uvijek je dobro biti SUPer - SURFSHOP

01.3630.921 / 099.3630921 / 091.3630921
sup@surfmania.net / shop@surfmania.net

Radno vrijeme Surf Shopa je:
pon-pet: 12-20h / sub: 10-14h

Isto tako nudimo sve oblike najpovoljnije kupnje...
Na rate, beskamatno i bez naknade uz mjesec dana počeka!
Primamo Visa, Mastercard, American Express i Maestro kartice.

Nudimo BESPLATNU dostavu za robu u vrijednosti preko 700 kn (dužine do 2m!)

Niste nikada bili kod nas - Kako do shopa?
Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija