Vijesti

Kako izbjeći teške ozljede glave u sportu

18.01.19 Bez obzira da li je vaš izbor snowboarding ili skijanje, prvi vam izbor treba biti sigurnost. Naravno u tom segmentu bi vam glava trebala biti na prvom mjestu....

Krenulo je najbrutalnije sniženje!

14.01.19 Baci oko na web shop i ugrabi najbolji deal 2019... 50%, 40%, 33%, LIB Tech, GNU, Nidecker, Bern, POW, Icetools, Horsefeathers,... You name it

Poseban snowboard deal za dame

28.12.18 Drage, dame, djevojke, žene i mame za vas smo složili najnježnije cijene snowboard opreme ikad.

Frajeri, dečki, tate, počastite svoje dame s najboljom opremom uz najniže cijene. Surf Shop je upravo složio fantastične ponude za žensku snowboard kolekciju...

BENT METAL

28.12.18 U potrazi ste za best buy snowboarding vezovima?

Snowboarderi navalite na Božićno čašćenje...

24.12.18

Cool pokloni za sve generacije

20.12.18

RADNO VRIJEME ZA PRAZNIKE!

20.12.18

Surf Shop bomba komba!

18.12.18
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

SUPER USPJEH SUPer AUKCIJE!

Slavko Sobin i surferi prikupili 10K kuna za klince iz Nazorove!

Znali smo da surferi imaju jake mišiće i velika pluća, ali ove subote na Sajmu Nautike pokazali su da imaju i velika srca! Neki, usput, i solidne džepove. Pod vještim vodstvom Slavka Sobina na aukciji Aqua Marina i JP Australia SUP dasaka, skupili su gotovo 10,000 kuna za klince iz Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj 49! I odnijeli kući tri nove SUP daske u stvarnosti vrijedne više od 16,000. Uz to, prvi put u karijeri Slavko Sobin bio je glavni na pozornici, a nije morao glumiti!

Slavko Sobin izvrsno se snašao u ulozi voditelja aukcije. I sam SUPer surfer uhvatio se mikrofona i u manje od pola sata motivirao sudionike aukcije da se iskažu. Aukcija je počela od najjeftinije Aqua Marina daske za one koji tek razmišljaju o stand up paddlingu. Naš Luka bio je pri ruci s detaljima o daskama, Ernest je pomagao kao hostesa prezentirajući daske u pitanju, a desetak više nego ozbiljnih sudionika aukcije nadmetalo se za tri vrhunske daske. Kad je prva daska Aqua Marina otišla malom Roku za dvostruko višu cijenu od početne, postalo je jasno da će nadmetanje biti uzbudljivo.

Prvi put u životu vodio sam ovako nešto. Do sad sam aukcije vidio samo u filmovima, ali dao sam sve od sebe jer cilj je bio pomoć klincima iz Nazorove. A budući da sam često na SUP-u, ponosan sam na sve svoje kolege surfere što su pokazali i svoja humana lica“, istaknuo je skromno Slavko Sobin.

Teško je reći je li vlasnike novih SUP dasaka motivirao humanitarni aspekt aukcije ili kupnja nove SUP opreme, ali nadmetanje za dvije JP Australia daske za napredne surfere bilo je filmski napeto. Na kraju je manja otišla za tri i pol, a veća za četiri i pol tisuće kuna! Sav novac, kako je i najavljeno, ide izravno štićenicima Doma za djecu Zagreb u Nazorovoj 49, a neki od njih došli su ispratiti aukciju uživo.

„Drago nam je što smo ponovno u akciji s našim malim prijateljima. Sajam Nautike je zgodno mjesto na kojem se nađe puno ljubitelja vodenih sportova. Potajno smo senadali da će se neki i odazvati na aukciju, ali sve nas je iznenadilo koliko su ozbiljni bili u odluci da doniraju novac Nazorovoj. Svaka im čast, vjerujem da će biti zadovoljni SUP daskama, ali siguran sam da će svaka kuna otići tamo gdje je najpotrebnija“, medijima je na kraju rekao Luka Kiseljak.

Ovo je tek prva humanitarna akcija Surfmanije u ovoj sezoni, a kako se surferi tek zagrijavaju za vjetar i valove, svi smo se na kraju složili da nešto slično treba ponoviti prvom prigodom!

Svi koji su bili spriječeni sudjelovati u subotnjoj aukciji, a žele pomoći klincima iz Dječjih domova Zagreb ili jednostavno nabaviti novu SUP dasku, sve o donacijama mogu pronaći na web adresi http://domzadjecu.hr/ o SUP, windsurf i kajak opremi na www.surfmania.net što očito već dobro znate ako ovo čitate.

Slavka Sobina možete gledati na televiziji kao Žungula u „Crno bijelom svijetu“ ili uživo, recimo 22.3. u CKT Zagreb, u predstavi „Političar“ u kojoj igra sedam različitih uloga! Ako voditelja aukcije računate kao osmu, to su brojke Petera Sellersa. Samo kažemo. U svakom slučaju, hvala Slavku i surferima!

Galeriju sa aukcije možete pogledati OVDJE!

Još jednom hvala svima od srca.

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija