Vijesti

STARBOARD zvijezda među SUP daskama za veslanje

19.02.19 Surferima i windsurferima dobro je poznata STARBOARD krilatica Innovation & Quality". Stand Up Paddle ekipica prepoznaje STARBOARD kao brand koji je bio inicijator SUP veslanja na dasci. Od samog početka nove ere SUP-anja Starboard je čvrsto odlučio biti vodeći brand na tržištu i tu poziciju uspješno drži već cijelo desetljeće.

SUPer HUMANITARKA NA SAJMU NAUTIKE!

14.02.19 Nakon prošlogodišnje super uspješne SUPer HUMANITARNE AUKCIJE, evo ponovo prilike da dođete do povoljne SUP daske. Surfmania tim i Zagrebački Velesajam u petak 22. veljače na Sajmu Nautika, paviljon 9, štand 7, točno u 17:15 sati održat će humanitarnu aukciju vrhunskih STARBOARD I JP Australia SUP dasaka. Sav prihod prikupljen aukcijom Surfmania će darovati Dječjem domu Zagreb u Nazorovoj!

Surf Shop traži studentice za rad na Sajmu Nautike 20.02.-24.02.

12.02.19 Surf Shop tim traži dvije djevojke za posao hostese na Zagrebačkom Sajmu Nautike. Posao je aktivno dijeljenje letaka posjetiteljima sajma kako bi lakše došli do našeg izlagačkog prostora, te jedna osnovna komunikacija.

Poklanjamo vam extra snowboard najam!

21.01.19 Kao što smo uvodno i najavili... Nakon što je snijeg zatrpao Austriju evo ga i u našim krajevima i to obilato. S obzirom da će se slijedećim mjesec dana brutalno bordati, složili smo vam jedan deal da ne trebate dolaziti svaki petak kod nas po opremu i onda opet u ponedjeljak vračati. Mi vam jednostavno poklanjamo besplatne dane boradanja PROČITAJ VIŠE...

Kako izbjeći teške ozljede glave u sportu

18.01.19

Krenulo je najbrutalnije sniženje!

14.01.19

Poseban snowboard deal za dame

28.12.18

BENT METAL

28.12.18
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

SUPer Surfers Challenge Zagreb


SUP daske i SUPer surferi brži od kiše!

Priznajemo, nismo bili sigurni u vremensku prognozu za nedjelju 20. svibnja pa smo dozvali Weather Team N1 televizije, sve vrste domaćih surfera te pokojeg Slovenca da nam kažu kakvo vrijeme nam dolazi. Ukratko, sunca je bilo taman da se održi deveti SUPer Surfers Challenge Zagreb 2018. Knap smo uspjeli prije kiše isprazniti čak i bačvu piva. Doduše, uz pomoć veslača iz jarunskih klubova, ali svejedno...


Ovako je to bilo. Kajak i kanu klub Matija Ljubek & Surfmania tim organizirali su još jedan stand up paddle dan na Jarunu. Ukupno četrdesetak surferica i surferaprijavilo se u četiri muške i četiri ženske SUP kategorije. Elite surferice i surferi vozili su dva, a amateri i mladi jedan krug oko JP bova. Nije šala, duža pruga imala je 6 kilometra, od toga dva s vjetrom u prsa. Odmah na početku stroga sportska komisija Surfmanije (u sastavu Kiki i Joe) diskvalificirala je glumca Slavka Sobina jer je došao bez majice. Unatoč negodovanju publike (i to pretežno ženskog dijela), Slavko se spakirao i odjurio na probu. Propisi su propisi.

Jednom kad se jarunsko jezero zapjenilo, što je bilo oko podne i sitno, favoriti su se odmah izdvojili. Kapa dolje prije svega pobjednicima elite kategorije Nataši i Željku Srdoču! Ona ista sportska komisija razmišlja da se za njih uvede posebna kategorija. S dva kruga više. Ili da veslaju na luftićima. Nikica Ljubek, iako opterećen organizacijom velikog međunarodnog eventa, obranio je čast domaćina slomivši Slovenca Aljaža Požesa tek u posljednjim metrima staze i uzeo drugo mjesto. Bravo Nikice!

Prva među amaterkama stigla je Sara Štefančić Kiseljak, ali kako je ta 13-godišnja talentirana rajderica bila prijavljena u juniorsku U14, ostalo je posebno napeto pripetavanje u ženskoj amaterskoj konkurenciji. Maja Ljubek, bolja polovica dvojca Ljubek i Ljubek, i Tea Blažević, bolja polovica N1 Teama Blažević – Ladišić, iako jedine u kategoriji, veslale su cijelu regatu jedna drugoj na khm repu. Ok, krmi. Doslovno. Doduše, nije tajna da Maja trenira s Nikicom, a Tea vodi SUP treninge pa je jedino pitanje zašto se prave amaterke? Pogotovo zato što ne bi bile zadnje ni među frajerima. (Što dijelom mogu zahvaliti Tihomiru Ladišiću i Milanu Muthu, inače windsurf inovatoru. Samo kažemo...) Pogledajte rezultate pa sami izračunajte koliko je seniora pretekla.


Čestitamo enivej i Urbanu Zupancu iz Slovenije i našem Bruni Kumpezu, pobjednicima hardboard i inflatable kategorija za amatere. I Bruno bi komotno mogao u profiće. Možda već u Poreču? Uglavnom, sjajno smo se zabavili unatoč tome što je kiša prijetila, a vjetar provocirao gotovo cijeli dan. Uspjeli smo održati većinu utrka, predstaviti SUP gostima koji su došli vidjeti cirkus i održati i pokoji demo tečaj. Izostao je samo tradicionalni osmerac za kraj, ali i da nije počelo padati, netko neodgovoran već je otvorio bačvu Pana i pitanje je kako bi to sve završilo. U svakom slučaju, naša revna sportska komisija još provodi istragu...

Galeriju fotografija sa devetog po redu Super Surfers Challengea pogledajte u Facebook galeriji: https://www.facebook.com/pg/crosuptour/photos/?tab...

REZULTATI

ELITE MAN
1. Željko Srdoč (40min:18sek)
2. Nikica Ljubek (41min:49sek)
3. Aljaž Požes (41min:51sek)
4. Igor Bakota (45min:23sek)
5. Tihomir Ladišić (58min57sec)

6.Matija Dimitrijević (60min:84sek)

ELITE WOMAN
1. Nataša Srdoč (51min:59sek)

HARD BOARD – MEN Amateur
1. Urban Zupanc (23min:51sek)

HARD BOARD - WOMEN Amateur
1. Maja Ljubek (35min:04sek)
2. Tea Blažević (35min:28sek)

INAFLATABLE BOARD – MEN Amateur
1. Bruno Kumpez (21min:53sek)
2. Matej Kračun (24min:23sek)
3. Milan Stojaković (24min:38sek)
4. Vid Radošević (28min:36sek)
5. Domagoj Kranjčec (30min:47sek)
6. Elvis Štanfel (31min:28sek)
7. Davor Cimerman (33min:38sek)
8. Milan Muth (42min:41sek)

INAFLATABLE BOARD – WOMEN Amateur
1.Ivana Lovrečić (33min:05sek)
2. Alba Zoe Gržin (33min:26sek)
3. Karla Večerina (35min:32sek)
4. Kristina Crnković (46min:27sek)

U14 – Girls
1. Sara Štefančić Kiseljak (31min:59sek)

U14 – Boys
1. Dominik Mihoci (35min:21sek)
2. Mauro Humić (41min:01sek)

Ne jamčimo da je sve u ovom tekstu živa istina, ali velika zahvala svim SUPer surfericama i surferima koji su nam došli u goste!

Novi čvenk s daskama i veslima zakazujemo vrlo brzo. Porečki SUPer Surfers je pred vratima. Prijavite se na vrijeme!


Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija