Vijesti

SUPer Akcija do kraja maja !

24.05.19 Do kraja maja, SUPer akcija do ja**!

SUPer Surferi te zovu na Jarun - 19.05.

12.05.19 Zagreb te zove dođi na 10. jubilarni SUPer Surfers Challenge, probaj SUP veslanje, nauči SUPati, zabavi se, natječi se i osvoji vrijedne nagrade. Ovo nije samo međunarodna SUP Pro utrka, to je mnogo više, to je cjelodnevni SUP event, na kojem možete saznati sve o SUP veslanju, probati različitu opremu, naučiti prve korake na SUPu, saznati sve o natjecanjima, natjecati se i naravno uzeti bogati nagradni fond.

Nudimo dobar posao u Zadru?

05.05.19 AquaSuperPark grupa traži više djelatnika/ca za rad na recepciji aquaparka u Zadru, na Boriku. Posao je kul, interesantan i dinamičan. Plača se kreće ovisno o profilu djelatnika i poziciji rada između 5.500 – 7.500 kn. Javite se i uhvatite najinteresantniji posao ovog ljeta.

Tražite dobar posao u Istri?

30.04.19 AquaSuperPark grupa traži više djelatnika/ca za rad na recepciji aquaparkova u Poreču, konkretno u Lanterni i u Funtani. Posao je kul, interesantan i dinamičan. Plača se kreće ovisno o profilu djelatnika i poziciji rada između 6.000 – 8.000 + kn. Javite se i uhvatite najinteresantniji posao ovog ljeta.

Surf Shop vam daje 5.500 kuna!

16.04.19

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna / 15th and 16th of June / SUP Downwind race

29.03.19

NeilPride akcija na odijela!

12.03.19

Surfmania centar nudi dobar posao u Istri!

08.03.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

SUPer Surfers Challenge Zagreb


SUP daske i SUPer surferi brži od kiše!

Priznajemo, nismo bili sigurni u vremensku prognozu za nedjelju 20. svibnja pa smo dozvali Weather Team N1 televizije, sve vrste domaćih surfera te pokojeg Slovenca da nam kažu kakvo vrijeme nam dolazi. Ukratko, sunca je bilo taman da se održi deveti SUPer Surfers Challenge Zagreb 2018. Knap smo uspjeli prije kiše isprazniti čak i bačvu piva. Doduše, uz pomoć veslača iz jarunskih klubova, ali svejedno...


Ovako je to bilo. Kajak i kanu klub Matija Ljubek & Surfmania tim organizirali su još jedan stand up paddle dan na Jarunu. Ukupno četrdesetak surferica i surferaprijavilo se u četiri muške i četiri ženske SUP kategorije. Elite surferice i surferi vozili su dva, a amateri i mladi jedan krug oko JP bova. Nije šala, duža pruga imala je 6 kilometra, od toga dva s vjetrom u prsa. Odmah na početku stroga sportska komisija Surfmanije (u sastavu Kiki i Joe) diskvalificirala je glumca Slavka Sobina jer je došao bez majice. Unatoč negodovanju publike (i to pretežno ženskog dijela), Slavko se spakirao i odjurio na probu. Propisi su propisi.

Jednom kad se jarunsko jezero zapjenilo, što je bilo oko podne i sitno, favoriti su se odmah izdvojili. Kapa dolje prije svega pobjednicima elite kategorije Nataši i Željku Srdoču! Ona ista sportska komisija razmišlja da se za njih uvede posebna kategorija. S dva kruga više. Ili da veslaju na luftićima. Nikica Ljubek, iako opterećen organizacijom velikog međunarodnog eventa, obranio je čast domaćina slomivši Slovenca Aljaža Požesa tek u posljednjim metrima staze i uzeo drugo mjesto. Bravo Nikice!

Prva među amaterkama stigla je Sara Štefančić Kiseljak, ali kako je ta 13-godišnja talentirana rajderica bila prijavljena u juniorsku U14, ostalo je posebno napeto pripetavanje u ženskoj amaterskoj konkurenciji. Maja Ljubek, bolja polovica dvojca Ljubek i Ljubek, i Tea Blažević, bolja polovica N1 Teama Blažević – Ladišić, iako jedine u kategoriji, veslale su cijelu regatu jedna drugoj na khm repu. Ok, krmi. Doslovno. Doduše, nije tajna da Maja trenira s Nikicom, a Tea vodi SUP treninge pa je jedino pitanje zašto se prave amaterke? Pogotovo zato što ne bi bile zadnje ni među frajerima. (Što dijelom mogu zahvaliti Tihomiru Ladišiću i Milanu Muthu, inače windsurf inovatoru. Samo kažemo...) Pogledajte rezultate pa sami izračunajte koliko je seniora pretekla.


Čestitamo enivej i Urbanu Zupancu iz Slovenije i našem Bruni Kumpezu, pobjednicima hardboard i inflatable kategorija za amatere. I Bruno bi komotno mogao u profiće. Možda već u Poreču? Uglavnom, sjajno smo se zabavili unatoč tome što je kiša prijetila, a vjetar provocirao gotovo cijeli dan. Uspjeli smo održati većinu utrka, predstaviti SUP gostima koji su došli vidjeti cirkus i održati i pokoji demo tečaj. Izostao je samo tradicionalni osmerac za kraj, ali i da nije počelo padati, netko neodgovoran već je otvorio bačvu Pana i pitanje je kako bi to sve završilo. U svakom slučaju, naša revna sportska komisija još provodi istragu...

Galeriju fotografija sa devetog po redu Super Surfers Challengea pogledajte u Facebook galeriji: https://www.facebook.com/pg/crosuptour/photos/?tab...

REZULTATI

ELITE MAN
1. Željko Srdoč (40min:18sek)
2. Nikica Ljubek (41min:49sek)
3. Aljaž Požes (41min:51sek)
4. Igor Bakota (45min:23sek)
5. Tihomir Ladišić (58min57sec)

6.Matija Dimitrijević (60min:84sek)

ELITE WOMAN
1. Nataša Srdoč (51min:59sek)

HARD BOARD – MEN Amateur
1. Urban Zupanc (23min:51sek)

HARD BOARD - WOMEN Amateur
1. Maja Ljubek (35min:04sek)
2. Tea Blažević (35min:28sek)

INAFLATABLE BOARD – MEN Amateur
1. Bruno Kumpez (21min:53sek)
2. Matej Kračun (24min:23sek)
3. Milan Stojaković (24min:38sek)
4. Vid Radošević (28min:36sek)
5. Domagoj Kranjčec (30min:47sek)
6. Elvis Štanfel (31min:28sek)
7. Davor Cimerman (33min:38sek)
8. Milan Muth (42min:41sek)

INAFLATABLE BOARD – WOMEN Amateur
1.Ivana Lovrečić (33min:05sek)
2. Alba Zoe Gržin (33min:26sek)
3. Karla Večerina (35min:32sek)
4. Kristina Crnković (46min:27sek)

U14 – Girls
1. Sara Štefančić Kiseljak (31min:59sek)

U14 – Boys
1. Dominik Mihoci (35min:21sek)
2. Mauro Humić (41min:01sek)

Ne jamčimo da je sve u ovom tekstu živa istina, ali velika zahvala svim SUPer surfericama i surferima koji su nam došli u goste!

Novi čvenk s daskama i veslima zakazujemo vrlo brzo. Porečki SUPer Surfers je pred vratima. Prijavite se na vrijeme!


Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija