Vijesti

Snowboard Buvljak – subota 14.12. – prilika koja se ne propušta!

09.12.19 S obzirom da se nakon Prvog Snowboard Buvljaka, javila masa ljudi koja želi prodati korištenu snb opremu, odlučili smo ponoviti još jednom. Želiš da ti daska ode po dobroj cijeni, dođi na Prvi Snowboard Buvljak! Želiš dasku s iskustvom po najpovoljnijoj cijeni onda je Prvi Snowboard Buvljak pravo mjesto za tebe. Imaš staru dasku koja zna vozit, vezove koji se znaju sami zategnut, buce koje se same oblače i želiš to dobro utopiti!? Ili pak imaš malo para i želiš kupiti dobru rabljenu opremu?! Dođi na Prvi Snowboard Buvljak u subotu 14.12. od 10h do 14h.

Surf Shop nudi posao u prodaji!

04.12.19 Tražiš posao? U Surf Shopu se stvorila potreba za novim članom posade. Snowboarding, windsurfing, SUP i kajak su ti kul sportovi, a rad u Surf Shopu ti je oduvijek bio san. Smatraš da si kul trgovac. Excell tablice kužiš al" ti i ne trebaju s obzirom da računaš brže od kompa, uz to si najjači u kvartu i možeš ponijeti tri surf daske sam samcat pa ti si rođen da budeš dio Surf Shop tima.

Surf shop – nudi posao – voditelja prodaje

23.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Surf Shop traži voditelja prodaje. Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Surf Shop tim traži osobu koja će povezati strast prema windsurfingu, snowboardingu, Stand Up Paddlingu s poslom. Naš je moto, ako već moramo raditi neka to bude nešto što zbilja volimo.

Surf Shop nudi posao – administracija/prodaja

09.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Organizirana si i pedantna osoba, Excel imaš u malom prstu, a zbrajaš bolje i od samo kalkulatora? Uz to su ti snowboarding, windsurfing, SUP i kajak fora, onda si idealna osoba da budeš dio Surf Shop tima. Tražimo osobu za rad u administraciji i komunikaciji s klijentima. Baci oko na oglas

STARBOARD 2020. – Windsurf & SUP akcija

19.09.19

Windsurfing boomovi (lukovi) – sezonska rasprodaja

05.09.19

Windsurfing jarboli – sezonska rasprodaja

29.08.19

Windsurfing jedra – sezonska rasprodaja!!!

23.08.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

SUPer Surferi te zovu na Jarun - 19.05.

Zagreb te zove dođi na SUPer Surfers Challenge, probaj SUP veslanje, nauči SUPati, zabavi se, natječi se i osvoji vrijedne nagrade. Ovo nije samo međunarodna SUP Pro utrka, to je mnogo više, to je cjelodnevni SUP event, na kojem možete saznati sve o SUP veslanju, probati različitu opremu, naučiti prve korake na SUPu, saznati sve o natjecanjima, natjecati se i naravno uzeti bogati nagradni fond.

SUPer Surfers Challenge Zagreb održava se desetu godinu za redom, što ovu utrku svrstava među SUP utrke s najduljim stažem u svijetu. Davne 2010. tridesetak entuzijasta startalo je jedan nevjerojatan format utrke, trčali su s daskama po gradu, hvatali tramvaj i zatim veslali po Jarunu. Ove nedjelje će to biti daleko normalnija utrka.

Naravno, pripremili smo izazove za sve kategorije surfera, od okorjelih profesionalaca do slučajnih prolaznika a bogat program sadrži:

SUP ELITE – glavna utrka na dugačkoj stazi za napredne SUP surfere
SUP amateri – utrka za surfere koji već znaju s daskom i veslom
SUP početnici – priprema s našim trenerima za utrkicu na skraćenoj stazi
SUP nikad probao kategorija – školica za one koji nikad nisu stali na dasku
SUP test – imat ćemo različitu opremu na testu, svakako isprobajte različite modele!
SUP osmerci – da, veslanje na dasci ima kraljevsku utrku, usudite li se nastupiti u timu?

Ukupan nagradni fond vrijedan je preko 4.800 kn ( 640 Eur)

Bacite oko na video SSCZ eventa: https://youtu.be/UuuUh3eqgO4

Dođite kao pojedinci, dođite kao tim, kao tvrtka, školska grupa, fakultetska grupa, osvjetlajte obraz svog kolektiva ili se osramotite uz totalnu smijalicu i zabavu, jer da bit će zabavno.

Naravno povedite navijače jer što je tim bez navijača?!

Oprema vas čeka na Jarunu!

Vi donesite sebe, dovedite frendove i rodbinu, mi smo osigurali daske i vesla. Naravno ponesite kupaće… Ako ste već ponosan vlasnik daske koja vam je inaće nedostajala, slobodno je izvedite u šetnju Jarunom, može i bez lajne. Neka ovaj puta daska radi i zaradi za vas, a ne vi za nju.

Mjesto događanja: Jarun – veslačka staza. Start i cilj na platou ispred veslačkih klubova. Početak svega je u kad se surferi probude znači oko 11h

Tko je organizator takve SUPer norijade? Ima ih više; Surfmania tim koji tvrdi da „ima sve daske koje Vam fale“ i KKK Matija Ljubek, klub ozbiljnih veslača koji pokušava nas surfere dovesti u ozbiljan trening. Sinergija tog Jina i Janga dovela je do najzabavnijeg SUP surf/veslačkog eventa na Jarunu.

Opremu je osigurao Zagrebački Surf Shop, uz pomoć najvećih svjetskih SUP brandova; Starboard i JP-Australia. Kako se prijaviti i pojaviti:

Mailove šaljite u bilo koje doba na adresu: daska@surfmania.net
Telefonske informacije poslije 12 h na 01/363-0921
Ako vam se ne da doć' natjerajte se
Ako ste imali u planu nešto drugo, otkažite, najbolje odmah

-Ako imate višak novaca i želite biti sponzor eventa javite se u bilo koje doba na bilo koji telefon ili mail „money talks“.

-Ako mislite da ovaj event može biti vrhunski PR za vaš brand ili čak team building javite se na surfmania@surfmania.net

Tko će sve biti s nama: Nikica Ljubek, Slavko Sobin, Marko Petrić, Tea Blažević, Tihomir Ladišić… jer sve je veći broj poznatih koji su zaljubljenici u SUP veslanje.

Ovo je SUPer prilika da i vi postanete celebrity, stanite na dasku i proslavite se.

RASPODJELA 4.800 kn NAGRADNOG FONDA:

ELITE Muški | Ženski - ili ti, kako postati i poznat i bogat

1. 100 Eur | 100 Eur(750 kn)

2.50 Eur|50 Eur(375 kn)

3.25 Eur|25 Eur(187 kn)

Amateur Muški | Ženski (tvrde daske)

1. 300 kn | 300 kn

2. 150 kn | 150 kn

3. 100 kn | 100 kn

Amateur Muški | Ženski (i-SUP)

1. 300 kn | 300 kn

2. 150 kn | 150 kn

3. 100 kn | 100 kn

*Izražena financijska vrijednost nagrade vrijednost je materijalnih dobra dobivenih od strane sponzora i ne može se zamijeniti za drugo.

RUTE:

IZJAVA O ODGOVORNOSTI

Svaki natjecatelj obavezan je potpisati izjavu o prihvaćanju odgovornosti gdje izjavljuje da nije bolovao, niti sada boluje od neke bolesti, ili povrede koje bi me mogle i natjecanju te u potpunosti je svjestan povećanog rizika od mogućih sportskih i drugih ozljeda, pa taj rizik i svu odgovornost upisom i dolaskom na natjecanje svjesno i u potpunosti prihvaćam. Za osobe mlađe od 18 godina istu izjavu moraju potpisati roditelj ili skrbnik.

INFO, FAQ & PRIJAVE:

Sve informacije i prijave možete dobiti od naše kolegice na daska@surfmania.net. Požurite rezervirajte svoje mjesto u utrci i besplatno korištenje i-SUP daske.

SUPer Shop - SURFSHOP

01.3630921 / 099.3630921
sup@surfmania.net / shop@surfmania.net

Radno vrijeme Surf Shopa je:
pon-pet: 10-20h / sub: 10-14h

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija