Vijesti

Surf shop – nudi posao – voditelja prodaje

23.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Surf Shop traži voditelja prodaje. Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Surf Shop tim traži osobu koja će povezati strast prema windsurfingu, snowboardingu, Stand Up Paddlingu s poslom. Naš je moto, ako već moramo raditi neka to bude nešto što zbilja volimo.

Surf Shop nudi posao – administracija/prodaja

09.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Organizirana si i pedantna osoba, Excel imaš u malom prstu, a zbrajaš bolje i od samo kalkulatora? Uz to su ti snowboarding, windsurfing, SUP i kajak fora, onda si idealna osoba da budeš dio Surf Shop tima. Tražimo osobu za rad u administraciji i komunikaciji s klijentima. Baci oko na oglas

STARBOARD 2020. – Windsurf & SUP akcija

19.09.19 Uhvati najbolji deal u EU i vozi Starboard opremu 2020. već u veljači !

Windsurfing boomovi (lukovi) – sezonska rasprodaja

05.09.19 Windsurfing boomovi su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf boomove možete uhvatiti s 30% pa do 40% popusta. Naravno svi su lukovi po jedan komad pa požurite.

Windsurfing jarboli – sezonska rasprodaja

29.08.19

Windsurfing jedra – sezonska rasprodaja!!!

23.08.19

Windsurfing daske – sezonska rasprodaja!!!

17.08.19

6. SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna

16.06.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

SUPer Surferi te zovu na Jarun - 19.05.

Zagreb te zove dođi na SUPer Surfers Challenge, probaj SUP veslanje, nauči SUPati, zabavi se, natječi se i osvoji vrijedne nagrade. Ovo nije samo međunarodna SUP Pro utrka, to je mnogo više, to je cjelodnevni SUP event, na kojem možete saznati sve o SUP veslanju, probati različitu opremu, naučiti prve korake na SUPu, saznati sve o natjecanjima, natjecati se i naravno uzeti bogati nagradni fond.

SUPer Surfers Challenge Zagreb održava se desetu godinu za redom, što ovu utrku svrstava među SUP utrke s najduljim stažem u svijetu. Davne 2010. tridesetak entuzijasta startalo je jedan nevjerojatan format utrke, trčali su s daskama po gradu, hvatali tramvaj i zatim veslali po Jarunu. Ove nedjelje će to biti daleko normalnija utrka.

Naravno, pripremili smo izazove za sve kategorije surfera, od okorjelih profesionalaca do slučajnih prolaznika a bogat program sadrži:

SUP ELITE – glavna utrka na dugačkoj stazi za napredne SUP surfere
SUP amateri – utrka za surfere koji već znaju s daskom i veslom
SUP početnici – priprema s našim trenerima za utrkicu na skraćenoj stazi
SUP nikad probao kategorija – školica za one koji nikad nisu stali na dasku
SUP test – imat ćemo različitu opremu na testu, svakako isprobajte različite modele!
SUP osmerci – da, veslanje na dasci ima kraljevsku utrku, usudite li se nastupiti u timu?

Ukupan nagradni fond vrijedan je preko 4.800 kn ( 640 Eur)

Bacite oko na video SSCZ eventa: https://youtu.be/UuuUh3eqgO4

Dođite kao pojedinci, dođite kao tim, kao tvrtka, školska grupa, fakultetska grupa, osvjetlajte obraz svog kolektiva ili se osramotite uz totalnu smijalicu i zabavu, jer da bit će zabavno.

Naravno povedite navijače jer što je tim bez navijača?!

Oprema vas čeka na Jarunu!

Vi donesite sebe, dovedite frendove i rodbinu, mi smo osigurali daske i vesla. Naravno ponesite kupaće… Ako ste već ponosan vlasnik daske koja vam je inaće nedostajala, slobodno je izvedite u šetnju Jarunom, može i bez lajne. Neka ovaj puta daska radi i zaradi za vas, a ne vi za nju.

Mjesto događanja: Jarun – veslačka staza. Start i cilj na platou ispred veslačkih klubova. Početak svega je u kad se surferi probude znači oko 11h

Tko je organizator takve SUPer norijade? Ima ih više; Surfmania tim koji tvrdi da „ima sve daske koje Vam fale“ i KKK Matija Ljubek, klub ozbiljnih veslača koji pokušava nas surfere dovesti u ozbiljan trening. Sinergija tog Jina i Janga dovela je do najzabavnijeg SUP surf/veslačkog eventa na Jarunu.

Opremu je osigurao Zagrebački Surf Shop, uz pomoć najvećih svjetskih SUP brandova; Starboard i JP-Australia. Kako se prijaviti i pojaviti:

Mailove šaljite u bilo koje doba na adresu: daska@surfmania.net
Telefonske informacije poslije 12 h na 01/363-0921
Ako vam se ne da doć' natjerajte se
Ako ste imali u planu nešto drugo, otkažite, najbolje odmah

-Ako imate višak novaca i želite biti sponzor eventa javite se u bilo koje doba na bilo koji telefon ili mail „money talks“.

-Ako mislite da ovaj event može biti vrhunski PR za vaš brand ili čak team building javite se na surfmania@surfmania.net

Tko će sve biti s nama: Nikica Ljubek, Slavko Sobin, Marko Petrić, Tea Blažević, Tihomir Ladišić… jer sve je veći broj poznatih koji su zaljubljenici u SUP veslanje.

Ovo je SUPer prilika da i vi postanete celebrity, stanite na dasku i proslavite se.

RASPODJELA 4.800 kn NAGRADNOG FONDA:

ELITE Muški | Ženski - ili ti, kako postati i poznat i bogat

1. 100 Eur | 100 Eur(750 kn)

2.50 Eur|50 Eur(375 kn)

3.25 Eur|25 Eur(187 kn)

Amateur Muški | Ženski (tvrde daske)

1. 300 kn | 300 kn

2. 150 kn | 150 kn

3. 100 kn | 100 kn

Amateur Muški | Ženski (i-SUP)

1. 300 kn | 300 kn

2. 150 kn | 150 kn

3. 100 kn | 100 kn

*Izražena financijska vrijednost nagrade vrijednost je materijalnih dobra dobivenih od strane sponzora i ne može se zamijeniti za drugo.

RUTE:

IZJAVA O ODGOVORNOSTI

Svaki natjecatelj obavezan je potpisati izjavu o prihvaćanju odgovornosti gdje izjavljuje da nije bolovao, niti sada boluje od neke bolesti, ili povrede koje bi me mogle i natjecanju te u potpunosti je svjestan povećanog rizika od mogućih sportskih i drugih ozljeda, pa taj rizik i svu odgovornost upisom i dolaskom na natjecanje svjesno i u potpunosti prihvaćam. Za osobe mlađe od 18 godina istu izjavu moraju potpisati roditelj ili skrbnik.

INFO, FAQ & PRIJAVE:

Sve informacije i prijave možete dobiti od naše kolegice na daska@surfmania.net. Požurite rezervirajte svoje mjesto u utrci i besplatno korištenje i-SUP daske.

SUPer Shop - SURFSHOP

01.3630921 / 099.3630921
sup@surfmania.net / shop@surfmania.net

Radno vrijeme Surf Shopa je:
pon-pet: 10-20h / sub: 10-14h

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija