Vijesti

DRAMA - Danas radimo skraćeno jer navijamo!

11.07.18 Danas, u srijedu, 11.7.2018., zbog polufinalne utakmice Hrvatska – Engleska, Surf Shop radit će skraćeno, do 19.00 sati Budući finale igramo u nedjelju, na neradni dan, sve ostale dane smo ovdje za Vas. Osim ako ne pobijedimo al to vam javimo naknadno.

SUPer FITNESS

22.06.18 Fitness trener, motivator, TV voditelj i ljubimac majki sa stasalim kćerima*, Mario Mlinarić još jednom je dokazao da je stand up paddling sport za svakoga. Dovukao je na Jarun nekoliko stotina (naša procjena, MUP se nije izjašnjavao) vježbačica i nešto manje vježbača svih uzrasta i tjelesne spreme. Prvo ih je dobro zagrijao, a onda im dao SUP daske i porinuo na Malo jezero!

SUPer Surfers Challenge Poreč-Lanterna 2. dan

19.06.18 Nakon što su u subotu Pro rajderi ostavili srce i dušu na 14,5 km dugoj Elite utrci s snažnom tramontanom u prsa, u nedjelju je matere dočekala burica. Jutro smo započeli s tečajevima za početnike. Zatim je JP Australia pro rajder Peter Bartl održao SUP Like Pro kliniku za one amatere koji su željeli naučiti kako SUPati bolje.

SSC Poreč 2018 – Davide Ionico and Laura Bartl won Elite race

17.06.18 This was jubilar 5th edition of SUPer Surfers Challenge Poreč-Lanterna event. On Saturday we had traditional 14,5 long distance race, where fantastic Davide Ionico and grate Laura Bartl took 1st places on podium. Let s start from the start.

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna - RACE INFO / SCHEDULE

15.06.18

Provedite SUPer vikend u društvu surfera, filmskih i TV zvijezda

06.06.18

SUP-er kuharica – sve što trebate znati prije kupovine SUP daske

26.05.18

SUPer Surfers Challenge Zagreb

21.05.18
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

SUPer Igre Srebreno - Rezultati

Kao i u najavljenom uvodnom tekstu, treće po redu tradicionalne SUPer igre održale su se u srijedu 09.08. na plaži Srebreno pored Dubrovnika. Tri drevne viteške discipline novog doba, SUP veslanje na dasci, veslanje na SUP osmercima i naravno super atraktivnna Odbojka na vodi.

Skupilo se preko 8 teamova za odbojku i u nimalo lakoj borbi pobjedu je odnio team ''NISMO'' Ivana Rašice i Tonija Duplice pobjedom 3:1 protiv teama ''JESMO''

SUP utrku od samog starta predvodio je i ambasador utrke Slavko Sobin kojeg je u samoj liniji radi pada prestigla Durđica Kapor, za njima sljedili su ih: Lukša Plenković, Toni Duplica i Ivan Blažević.

Kod klinaca bilo je uspona i padova, ali nama uvijek najdraža utrka donjela je i neke koji su prvi put probali SUP i oduševili se, trudili se pa i na kraju zaplakali. Uz prve tri nagrade redom Roberto Rašica (9g), Eugenija Bašković (10g) i Amina Mecić (12g) utješne nagrade odnjeli su i Gabrijela Puž i Andrija Blažević.

Fotografije možete pogledati u facebook galeriji: OVDJE!

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija