Vijesti

JP Australia WS / SUP preorder!

19.10.17 Još jedna prilika da nabavite windsurf i SUP opremu i vozite prvi u Veljači po najboljim cijenama u EU. PRILIKA je ta da vam možemo pomoći pri financiraju na način da platite samo 30% opreme a ostatak platite kada vam dođe oprema. Samo da napomenemo cijene SUP dasaka sa popustom krecu se od 4110kn + PDV odnosno 4200kn + PDV za windsurf.

Starboard Windsurf 2018 preorder

02.10.17 Dragi kolege windsurferi i svi koji to planirate postati u skorije vrijeme. I ove godine jesensko razdoblje vrijeme je prednarudžbe vaše nove Starboard daske. Bilo da tražite početničku ili superlightwind gold modelsada je pravo vrijeme da osigurate sebi svoju dasku po najpovoljnijoj cijeni.

NeilPryde CombatHD AKCIJA!

07.09.17 Bliže se juga ali i zimske bura pa se valja pripremiti na vrijeme. pripremili smo vam ultimativno all-round wave jedro na akciji. NeilPryde Combat zadovoljiti će i najzahtjevnije korisnike bilo da pokušavate jurcat na čopu od bure ili skakat na valu juga... your call... klikni za više.

Prodaja rabljenih SUP dasaka!

05.09.17 Odlučili smo nekolicinu naših demo dasaka koje su vidjele nekoliko utrka CroSupToura, SUPer Surfers Challenge, koje veslanje po Jarunu, čak i snimanje TV emisije Život na vagi staviti u ponudu i rasprodati po više nego popularnim cijenama. Za vas prilika dobiti dasku za super lovu a nama da imamo za nove demo daske za iduću sezonu! Cijene se kreću od 4000kn a sigurni smo da ima nešto za svakoga.

NeilPryde odjela na popustu!

28.08.17

SUPer Igre Srebreno - Rezultati

14.08.17

SUPer Igre Dubrovnik – plaža Srebreno

05.08.17

Zašto nositi Lycra majice...

19.07.17
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

SUPer Igre Srebreno - Rezultati

Kao i u najavljenom uvodnom tekstu, treće po redu tradicionalne SUPer igre održale su se u srijedu 09.08. na plaži Srebreno pored Dubrovnika. Tri drevne viteške discipline novog doba, SUP veslanje na dasci, veslanje na SUP osmercima i naravno super atraktivnna Odbojka na vodi.

Skupilo se preko 8 teamova za odbojku i u nimalo lakoj borbi pobjedu je odnio team ''NISMO'' Ivana Rašice i Tonija Duplice pobjedom 3:1 protiv teama ''JESMO''

SUP utrku od samog starta predvodio je i ambasador utrke Slavko Sobin kojeg je u samoj liniji radi pada prestigla Durđica Kapor, za njima sljedili su ih: Lukša Plenković, Toni Duplica i Ivan Blažević.

Kod klinaca bilo je uspona i padova, ali nama uvijek najdraža utrka donjela je i neke koji su prvi put probali SUP i oduševili se, trudili se pa i na kraju zaplakali. Uz prve tri nagrade redom Roberto Rašica (9g), Eugenija Bašković (10g) i Amina Mecić (12g) utješne nagrade odnjeli su i Gabrijela Puž i Andrija Blažević.

Fotografije možete pogledati u facebook galeriji: OVDJE!

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija