Vijesti

Windsurfing daske – sezonska rasprodaja!!!

17.08.19 Windsurfing daske su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. Starboard i JP-Australia windsurf daske možete uhvatiti s 30% pa do 55% popusta. Naravno sve daske su po jedan komad pa požurite.

6. SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna

16.06.19 U subotu 15.06. održan je šesti po redu SUPer Surfers Challenge Poreč-Lanterna. Ove je godine utrka dobila jednu novu dimenziju, naime dionica je produžena na 18km između najprestižnijeg hrvatskog kampa, Istra Premium Camping Resorta i najljepšeg hotela Valamar Club Tamaris resorta. Pobjedu ELITE utrke odnijeli su; Filippo Marcuriali i Susak Molinero...

SUPer Akcija do kraja maja !

24.05.19 Do kraja maja, SUPer akcija do ja**!

SUPer Surferi te zovu na Jarun - 19.05.

12.05.19 Zagreb te zove dođi na 10. jubilarni SUPer Surfers Challenge, probaj SUP veslanje, nauči SUPati, zabavi se, natječi se i osvoji vrijedne nagrade. Ovo nije samo međunarodna SUP Pro utrka, to je mnogo više, to je cjelodnevni SUP event, na kojem možete saznati sve o SUP veslanju, probati različitu opremu, naučiti prve korake na SUPu, saznati sve o natjecanjima, natjecati se i naravno uzeti bogati nagradni fond.

Surf Shop vam daje 5.500 kuna!

16.04.19

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna / 15th and 16th of June / SUP Downwind race

29.03.19

NeilPride akcija na odijela!

12.03.19

Surfmania centar nudi dobar posao u Istri!

08.03.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Snowboard Surf Shop – ponovno otvorenje – petak 16. i subota 17.11.

Surf Shop se vraća sa najbrutalnijom snowboarding ponudom. Najbolji izbor i najpovoljnije cijene ponovo možete naći, u vašem omiljenom dučkasu na Jarunu. Vratili smo se s nekim novim brandovima, fantastičnim daskama, vezovima, bucama, jaknama, hlačama, štitnicima…

U petak 16. i subotu 17.11. imamo veliki reopening snowboard shopa i povodom toga vas častimo poklončićima i super popustima!


Svakako navratite naše je novo radno vrijeme od 10h do 20h i subotom od 10h do 15h.

Večina zna da smo se pije nešto više od godinu dana odlučili povući iz svijeta snowboardinga. Ali strast je jača i trebale su nam nove igračke, pa smo krenuli birati ono najbolje na tržištu.

Napravili smo deal s Nideckerom pod čijom su kapom danas najeminentniji snowboard brandovi: Flow, YES, Jones, Now, Bataleon, Rome… Uz odličan Nidecker i već spomenuti niz brandova tu je najbolji snoboard brand na svijetu LIB Tech i uz njih nam dolazi GNU i Bent Metal. Ponovo smo vratili odlične Horesefeathers snb jakne i hlače te Icetools štitnike, POW rukavice i naravno Bern kacige i goggle.

Je'l vam dosta nabrajanja ili vam nešto fali?

Novi webshop i komplet zimski asortiman za sada možete pogledati klikom na link
WEBSHOP
Sama kupnja putem webshopa biti će omogućena u petak 16.11 iza 12 sati.

Akcija za 16. i 17.11. - 20% na sve snowboard artikle!

Evo nekoliko primjera cijena:

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija