Vijesti

Dragi snowboarderi Sv.Nikola čeka vas u Surf Shopu...

04.12.18 Dragi Snowboarderi... pod zakletvom da ste bili dobri i činili samo dobro, u Surf Shopu vas već od danas čekaju popusti od 55% te poklončići od SV Nikole... pročitaj više...

Surf Shop nudi posao - prodaja + webshop

03.12.18 Najpoznatiji Zagrebački Surf & Snowboard dućkas nudi posao! Tražimo prodavaća/čicu koji kuži wordpress i spreman je voditi webshop. Windsurfing, SUP i snowboarding su ti kul sportovi, rad u Surf Shopu ti je oduvijek bio san. Smatraš da si na webu ko doma jer svakodnevno fotošopiraš komade, Excell tablice kužiš al" ti i ne trebaju s obzirom da računaš brže od kompa i uz to misliš da si kul trgovkinja ili trgovac pa ti si rođen da budeš dio Surf Shop tima.

Bijela srijeda...

26.11.18 Bijela srijeda - skijališta se otvaraju i mi vas častimo! Krenula je zimska sezona, u našem susjedstvu već su otvorena skijališta, dok se neka otvaraju 01.12. Krenite opremljeni u novu zimsku sezonu s najboljom SNOWBOARD opremom po najpovoljnijoj cijeni u Europi... klikni i pročitaj više...

Surf Shop & Klub Sljeme – otvorenje servisa!

22.11.18 Kao što svi već možda znaju, Kiki - klub Sljeme kupio je dionice Surf Shopa i uredio najbrutalniji klubski servis snowboarda i skija.Povodom toga Kiki vas časti cugom, a Surf Shop sve časti odličnim popustima. Žestica se toči iza 17h, samo za punoljetne, dok popuste u Surf Shopu možete ubosti već od 10h i nema ograničenja u godinama.

Snowboard Surf Shop – ponovno otvorenje – petak 16. i subota 17.11.

09.11.18

TKO PRVI - NJEGOVA DASKA

30.10.18

Surf Shop nudi posao u prodaji!

24.10.18

Windsurfing prednarudžba 2019!

23.10.18
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Snowboard Surf Shop – ponovno otvorenje – petak 16. i subota 17.11.

Surf Shop se vraća sa najbrutalnijom snowboarding ponudom. Najbolji izbor i najpovoljnije cijene ponovo možete naći, u vašem omiljenom dučkasu na Jarunu. Vratili smo se s nekim novim brandovima, fantastičnim daskama, vezovima, bucama, jaknama, hlačama, štitnicima…

U petak 16. i subotu 17.11. imamo veliki reopening snowboard shopa i povodom toga vas častimo poklončićima i super popustima!


Svakako navratite naše je novo radno vrijeme od 10h do 20h i subotom od 10h do 15h.

Večina zna da smo se pije nešto više od godinu dana odlučili povući iz svijeta snowboardinga. Ali strast je jača i trebale su nam nove igračke, pa smo krenuli birati ono najbolje na tržištu.

Napravili smo deal s Nideckerom pod čijom su kapom danas najeminentniji snowboard brandovi: Flow, YES, Jones, Now, Bataleon, Rome… Uz odličan Nidecker i već spomenuti niz brandova tu je najbolji snoboard brand na svijetu LIB Tech i uz njih nam dolazi GNU i Bent Metal. Ponovo smo vratili odlične Horesefeathers snb jakne i hlače te Icetools štitnike, POW rukavice i naravno Bern kacige i goggle.

Je'l vam dosta nabrajanja ili vam nešto fali?

Novi webshop i komplet zimski asortiman za sada možete pogledati klikom na link
WEBSHOP
Sama kupnja putem webshopa biti će omogućena u petak 16.11 iza 12 sati.

Akcija za 16. i 17.11. - 20% na sve snowboard artikle!

Evo nekoliko primjera cijena:

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija