Vijesti

6. SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna

16.06.19 U subotu 15.06. održan je šesti po redu SUPer Surfers Challenge Poreč-Lanterna. Ove je godine utrka dobila jednu novu dimenziju, naime dionica je produžena na 18km između najprestižnijeg hrvatskog kampa, Istra Premium Camping Resorta i najljepšeg hotela Valamar Club Tamaris resorta. Pobjedu ELITE utrke odnijeli su; Filippo Marcuriali i Susak Molinero...

SUPer Akcija do kraja maja !

24.05.19 Do kraja maja, SUPer akcija do ja**!

SUPer Surferi te zovu na Jarun - 19.05.

12.05.19 Zagreb te zove dođi na 10. jubilarni SUPer Surfers Challenge, probaj SUP veslanje, nauči SUPati, zabavi se, natječi se i osvoji vrijedne nagrade. Ovo nije samo međunarodna SUP Pro utrka, to je mnogo više, to je cjelodnevni SUP event, na kojem možete saznati sve o SUP veslanju, probati različitu opremu, naučiti prve korake na SUPu, saznati sve o natjecanjima, natjecati se i naravno uzeti bogati nagradni fond.

Surf Shop vam daje 5.500 kuna!

16.04.19 Surf Shop vam poklanja lakih pet tisućica. Tko ih može uzeti? Bilo tko tko je u posljednje dvije godine kupio ili će u slijedeća tri mjeseca kupiti; kajak, SUP dasku ili windsurf komplet. Pošaljite nam svoju fotografiju s komadom opreme iz Surf Shopa za naš Ljetni foto natječaj" i obogatite svoj adventure budžet.

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna / 15th and 16th of June / SUP Downwind race

29.03.19

NeilPride akcija na odijela!

12.03.19

Surfmania centar nudi dobar posao u Istri!

08.03.19

Postani JP-Australia team rider

06.03.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

PWA Fuerteventura & World Speed Challenge: Ricardo je pobjedio u Freestyleu, Bjorn je rasturio speed

Kakav je to tjedan bio na Fuerteventuri za Neil Pryde!! Ricardo Campello (Neil Pryde, JP) pokazao je još jednom tko je glavni u Freestyleu. Bjorn Dunkerback (Neil Pryde, Proof, T1) bio je na svom Speedseekeru nedostižan za konkurente i odnio je pobjedu sa brzinom od 42,53 čvora. World Speed Challenge bio je povratak velikih dečki iz svijeta windsurfinga u njihovom nastojanju da obore postojeći svjetski speedsailing rekord od 46,24 čvora. Specifičnost ovog inventa bila je da to nije bilo samo ganjanje rekorda već da su se kroz dnevne kvalifikacije i amateri mogli kvalificirati i natjecati protiv največih faca profesionalnog windsurfinga. Četrdesetčetiri muškarca i dvije dame registrirali su se za ovaj dio natjecanja, eliminacije su se vozile u polju od 500 metara i svi su natjecatelji imali 90 minuta vremena da postignu što bolji rezultat.
Najzanimljiviji je dvoboj svakako bio između Bjorna Dunkerbecka (Neil Pryde, Proof, T1) i Finiana Maynarda (Naish, F2). Oba su natjecatelja u posljednjih godinu dana imali pokušaje obaranja svjetskog Speedsailing rekorda. Ovog je puta Bjorn Dunkerback (Neil Pryde, Proof, T1) bio jednostano nedostižan konkurentima sa največom brzinom od 42,53 čvora i pobjedom u 5 od 7 eliminacija. Francuz Jose Bahadour (Neil Pryde) bio je blizu sa največom brzinom od 41,74 čvora, dok je Finian Maynard (Naish, F2) završio na trećem mjestu sa brzinom od 41,37 čvorova. Na žalost uvjeti, vjetar i valovi nisu bili oni pravi za napad na svjetski rekord.

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija