Vijesti

Surf Shop nudi posao – administracija/prodaja

09.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Organizirana si i pedantna osoba, Excel imaš u malom prstu, a zbrajaš bolje i od samo kalkulatora? Uz to su ti snowboarding, windsurfing, SUP i kajak fora, onda si idealna osoba da budeš dio Surf Shop tima. Tražimo osobu za rad u administraciji i komunikaciji s klijentima. Baci oko na oglas

STARBOARD 2020. – Windsurf & SUP akcija

19.09.19 Uhvati najbolji deal u EU i vozi Starboard opremu 2020. već u veljači !

Windsurfing boomovi (lukovi) – sezonska rasprodaja

05.09.19 Windsurfing boomovi su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf boomove možete uhvatiti s 30% pa do 40% popusta. Naravno svi su lukovi po jedan komad pa požurite.

Windsurfing jarboli – sezonska rasprodaja

29.08.19 Windsurfing jarboli su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf jarboli možete uhvatiti s 25% pa do 40% popusta. Naravno svi su jarboli po jedan komad pa požurite.

Windsurfing jedra – sezonska rasprodaja!!!

23.08.19

Windsurfing daske – sezonska rasprodaja!!!

17.08.19

6. SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna

16.06.19

SUPer Akcija do kraja maja !

24.05.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

PWA Fuerteventura & World Speed Challenge: Ricardo je pobjedio u Freestyleu, Bjorn je rasturio speed

Kakav je to tjedan bio na Fuerteventuri za Neil Pryde!! Ricardo Campello (Neil Pryde, JP) pokazao je još jednom tko je glavni u Freestyleu. Bjorn Dunkerback (Neil Pryde, Proof, T1) bio je na svom Speedseekeru nedostižan za konkurente i odnio je pobjedu sa brzinom od 42,53 čvora. World Speed Challenge bio je povratak velikih dečki iz svijeta windsurfinga u njihovom nastojanju da obore postojeći svjetski speedsailing rekord od 46,24 čvora. Specifičnost ovog inventa bila je da to nije bilo samo ganjanje rekorda već da su se kroz dnevne kvalifikacije i amateri mogli kvalificirati i natjecati protiv največih faca profesionalnog windsurfinga. Četrdesetčetiri muškarca i dvije dame registrirali su se za ovaj dio natjecanja, eliminacije su se vozile u polju od 500 metara i svi su natjecatelji imali 90 minuta vremena da postignu što bolji rezultat.
Najzanimljiviji je dvoboj svakako bio između Bjorna Dunkerbecka (Neil Pryde, Proof, T1) i Finiana Maynarda (Naish, F2). Oba su natjecatelja u posljednjih godinu dana imali pokušaje obaranja svjetskog Speedsailing rekorda. Ovog je puta Bjorn Dunkerback (Neil Pryde, Proof, T1) bio jednostano nedostižan konkurentima sa največom brzinom od 42,53 čvora i pobjedom u 5 od 7 eliminacija. Francuz Jose Bahadour (Neil Pryde) bio je blizu sa največom brzinom od 41,74 čvora, dok je Finian Maynard (Naish, F2) završio na trećem mjestu sa brzinom od 41,37 čvorova. Na žalost uvjeti, vjetar i valovi nisu bili oni pravi za napad na svjetski rekord.

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija