Vijesti

6. SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna

16.06.19 U subotu 15.06. održan je šesti po redu SUPer Surfers Challenge Poreč-Lanterna. Ove je godine utrka dobila jednu novu dimenziju, naime dionica je produžena na 18km između najprestižnijeg hrvatskog kampa, Istra Premium Camping Resorta i najljepšeg hotela Valamar Club Tamaris resorta. Pobjedu ELITE utrke odnijeli su; Filippo Marcuriali i Susak Molinero...

SUPer Akcija do kraja maja !

24.05.19 Do kraja maja, SUPer akcija do ja**!

SUPer Surferi te zovu na Jarun - 19.05.

12.05.19 Zagreb te zove dođi na 10. jubilarni SUPer Surfers Challenge, probaj SUP veslanje, nauči SUPati, zabavi se, natječi se i osvoji vrijedne nagrade. Ovo nije samo međunarodna SUP Pro utrka, to je mnogo više, to je cjelodnevni SUP event, na kojem možete saznati sve o SUP veslanju, probati različitu opremu, naučiti prve korake na SUPu, saznati sve o natjecanjima, natjecati se i naravno uzeti bogati nagradni fond.

Surf Shop vam daje 5.500 kuna!

16.04.19 Surf Shop vam poklanja lakih pet tisućica. Tko ih može uzeti? Bilo tko tko je u posljednje dvije godine kupio ili će u slijedeća tri mjeseca kupiti; kajak, SUP dasku ili windsurf komplet. Pošaljite nam svoju fotografiju s komadom opreme iz Surf Shopa za naš Ljetni foto natječaj" i obogatite svoj adventure budžet.

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna / 15th and 16th of June / SUP Downwind race

29.03.19

NeilPride akcija na odijela!

12.03.19

Surfmania centar nudi dobar posao u Istri!

08.03.19

Postani JP-Australia team rider

06.03.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Pozo Izquierdo - Gran Canaria Super Grand Slam

Pozo Izquierdo, plaža je meteorološki fenomen, dok su druge plaže uz obalu u potpunoj bezvjetrici, Pozom će harati vjetar jačine preko 40 čvorova. Na takvom mjestu nije teško organizirati jedan super grand slam. U 12 dana održat će se natjecanja u freestyleu, waveu i racingu.

Prvi dan,
Prvo jutro krenulo se sa prvom singl eliminacijom u muškom freestyleu, Spocks, Grubbys, Flakas, Chachos, samo recite ime trika i svjetske freestyle face već ga izvode. Od samog početka posebno su se isticali Ricardo Campello, Robby Swift, Tonky Frans i Cheo Diaz.
Kako je dan odmicao vjetar se ustalio na 20 - 25 čvorova na kojem je većina natjecatelja vozila jedra od 4,7 do 5,4 kvadrata. More je pružilo najbolje moguće uvjete za održavanje jednog freestyle natjecanja.

 finalu su na kraju završili Taty Frans i Ricardo Campello. Taty relaksiran kao i uvijek izveo je savršen repertoar radikalnih pokreta; clean move after clean move. Campello je bio uhvaćen na spavanju i popušio je pad u par pokreta, uspio izaći izvan heata, zatim se malo vozikao desetak minuta i onda došao na plažu da sazna ono što je i očekivao ... Taty 1st Ricardo 2nd.
Nakon fantastičnog prvog dana svi jedva čekaju sljedeći...

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija