Vijesti

Surf Shop nudi posao – administracija/prodaja

09.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Organizirana si i pedantna osoba, Excel imaš u malom prstu, a zbrajaš bolje i od samo kalkulatora? Uz to su ti snowboarding, windsurfing, SUP i kajak fora, onda si idealna osoba da budeš dio Surf Shop tima. Tražimo osobu za rad u administraciji i komunikaciji s klijentima. Baci oko na oglas

STARBOARD 2020. – Windsurf & SUP akcija

19.09.19 Uhvati najbolji deal u EU i vozi Starboard opremu 2020. već u veljači !

Windsurfing boomovi (lukovi) – sezonska rasprodaja

05.09.19 Windsurfing boomovi su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf boomove možete uhvatiti s 30% pa do 40% popusta. Naravno svi su lukovi po jedan komad pa požurite.

Windsurfing jarboli – sezonska rasprodaja

29.08.19 Windsurfing jarboli su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf jarboli možete uhvatiti s 25% pa do 40% popusta. Naravno svi su jarboli po jedan komad pa požurite.

Windsurfing jedra – sezonska rasprodaja!!!

23.08.19

Windsurfing daske – sezonska rasprodaja!!!

17.08.19

6. SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna

16.06.19

SUPer Akcija do kraja maja !

24.05.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Pozo Izquierdo - Gran Canaria Super Grand Slam

Pozo Izquierdo, plaža je meteorološki fenomen, dok su druge plaže uz obalu u potpunoj bezvjetrici, Pozom će harati vjetar jačine preko 40 čvorova. Na takvom mjestu nije teško organizirati jedan super grand slam. U 12 dana održat će se natjecanja u freestyleu, waveu i racingu.

Prvi dan,
Prvo jutro krenulo se sa prvom singl eliminacijom u muškom freestyleu, Spocks, Grubbys, Flakas, Chachos, samo recite ime trika i svjetske freestyle face već ga izvode. Od samog početka posebno su se isticali Ricardo Campello, Robby Swift, Tonky Frans i Cheo Diaz.
Kako je dan odmicao vjetar se ustalio na 20 - 25 čvorova na kojem je većina natjecatelja vozila jedra od 4,7 do 5,4 kvadrata. More je pružilo najbolje moguće uvjete za održavanje jednog freestyle natjecanja.

 finalu su na kraju završili Taty Frans i Ricardo Campello. Taty relaksiran kao i uvijek izveo je savršen repertoar radikalnih pokreta; clean move after clean move. Campello je bio uhvaćen na spavanju i popušio je pad u par pokreta, uspio izaći izvan heata, zatim se malo vozikao desetak minuta i onda došao na plažu da sazna ono što je i očekivao ... Taty 1st Ricardo 2nd.
Nakon fantastičnog prvog dana svi jedva čekaju sljedeći...

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija