Vijesti

Zadar Outdoor Festival & SUPer Surfers Challenge na BBSu...

16.10.18 Posjetite ovaj vikend Biograd Boat Show i SUPer se zabavite. Vaša SUPer ekipa organizira utrkice u subotu i nedjelju i djeli bogati nagradni fond.

Uz to svaki dan organiziramo SUPer test ride; dođi, vidi, probaj i otkupi Starboard i JP-Australia test i demo daske po najpovoljnijoj cijeni.

Zašto je AdventureAir ultimate obiteljski SUP?

09.08.18 Lagana za transport. Velika nosivost. Stabilnost. Plovnost. Daska za sunčanje. Daska za SUP. Daska za windsurf. Daska za ribičiju. Daska za vozit klince. Daska za more. Daska za rijeke... ma sve! Klikni i saznaj više...

KAJACI NAPUHANCI !!!

01.08.18 Kajaci na napuhavanje kao i SUP daske sve su više zastupljeni na tržištu. Postoji svega od kajaka koji jedva drže jednu osobu do ozbiljnih dvosjeda za višednevne izlete. Donosimo vam kratki vodič kako bi odabrali idealan kajak na napuhavanje... klikni i pročitaj više...

DRAMA - Danas radimo skraćeno jer navijamo!

11.07.18 Danas, u srijedu, 11.7.2018., zbog polufinalne utakmice Hrvatska – Engleska, Surf Shop radit će skraćeno, do 19.00 sati Budući finale igramo u nedjelju, na neradni dan, sve ostale dane smo ovdje za Vas. Osim ako ne pobijedimo al to vam javimo naknadno.

SUPer FITNESS

22.06.18

SUPer Surfers Challenge Poreč-Lanterna 2. dan

19.06.18

SSC Poreč 2018 – Davide Ionico and Laura Bartl won Elite race

17.06.18

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna - RACE INFO / SCHEDULE

15.06.18
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Pozivamo Vas na Zagrebački Sajam Nautike

Ovim putem sve vas pozivamo da nas posjetite na Zagrebačkom Sajmu Nautike koji se održava od 21.-25. veljače. Predstavit ćemo puno noviteta u svim programima koje radimo.

Naravno imamo i posebnu Velesajamsku ponudu, prilika je to za sve da zaključe najpovoljniju kupovinu za sezonu 2018.

Veslanje na dasci je Super
SUP daske već od ...1954 kn

Imamo najbolju ponudu SUP dasaka za veslanje i prateće opreme. Od cijenom najpovoljnijih Aqua Marina dasaka, do best buy JP-Australia dasaka i naravno STARBOARD, kvalitetom i dizajnom najcjenjenijih dasaka na svijetu. Ako povučemo paralelu s automobilima; Aqua Marina je recimo Fiat, JP-Australia je VW dok Starboard pokriva segment Mercedes, Mercedes AMG pa do Ferrarija…

Kajaci su uvijek in!
Kajak jednosjed već od …1440 kn
Kajak dvosjed već od …2549kn

U tom segmentu mi već tradicionalno tržimo prvo mjesto na tržištu s širokom ponudom kajaka na napuhavanje i najboljom ponudom najkvalitetnijih rotaciono lijevanih PE kajaka.

Od 2006 do danas prodali smo preko 1000 Ocean Kayak modela. Najprodavaniji su naravno Ocean Kayak Malibu two i Malibu Two XL.

SUP-er Humanitarna Aukcija

Svi zaljubljenici u SUP veslanje na dasci, ali i ljudi velikog srca koji će tek stati na daske uskoro će imati jedinstvenu priliku surfati na humanitarnom valu. Surf Shop i Slavko Sobin u subotu 24.02. na Sajmu Nautika, u 18 sati održat će humanitarnu aukciju tri vrhunske SUP daske. Početna vrijednost dasaka na aukciji kreće već od 750kn pa do 1050kn za najvrjedniju dasku. Više informacija saznajte na... https://goo.gl/Adjefx

CRO SUP Tour

U segmentu usluga najpoznatiji smo po atraktivnim sportskim eventima na vodi, među kojima se ističe niz Stand Up Paddle natjecanja od koji je najpoznatiji SUPer Surfers Challenge Poreč-Lanterna. Ove godine CRO SUP Tour započinje 21.04. u Splitu, nastavlja se 12.05. u Zadru, pa je na redu Zagreb, Poreč… Za sve zainteresirane, imamo prostora u kalendaru u od sredine Srpnja do kraja Kolovoza.

Zabava na vodi Vaš je biznis
Poseban dio ponude posvećen je profesionalcima u biznisu koji je vezan uz zabavu na vodi. Uz SUP, Kajak i evente tu je nezaobilazan aquapark program.

AQUAGLIDE AquaSuperPark program
Ako je zabava na vodi i Vaš posao?
Podignite vaš biznis na plaži na viši nivo!
Zaradite više na lakši način

Sve detalje o najboljim vodenim parkovima na svijetu možete naći na našoj novouređenoj web stranici www.aquasuperpark.com

Surfmania ima tradicionalno najšareniji i najuočljiviji štand na lokaciji u paviljonu 9.

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija