Vijesti

Surf Shop nudi posao – administracija/prodaja

09.10.19 Želiš postati dio najkul tima? Tražiš posao u ugodnoj radnoj atmosferi. Organizirana si i pedantna osoba, Excel imaš u malom prstu, a zbrajaš bolje i od samo kalkulatora? Uz to su ti snowboarding, windsurfing, SUP i kajak fora, onda si idealna osoba da budeš dio Surf Shop tima. Tražimo osobu za rad u administraciji i komunikaciji s klijentima. Baci oko na oglas

STARBOARD 2020. – Windsurf & SUP akcija

19.09.19 Uhvati najbolji deal u EU i vozi Starboard opremu 2020. već u veljači !

Windsurfing boomovi (lukovi) – sezonska rasprodaja

05.09.19 Windsurfing boomovi su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf boomove možete uhvatiti s 30% pa do 40% popusta. Naravno svi su lukovi po jedan komad pa požurite.

Windsurfing jarboli – sezonska rasprodaja

29.08.19 Windsurfing jarboli su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf jarboli možete uhvatiti s 25% pa do 40% popusta. Naravno svi su jarboli po jedan komad pa požurite.

Windsurfing jedra – sezonska rasprodaja!!!

23.08.19

Windsurfing daske – sezonska rasprodaja!!!

17.08.19

6. SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna

16.06.19

SUPer Akcija do kraja maja !

24.05.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Otvoreno prvenstvo Hrvatske 30.07. - 07.08. 2004.

Danas na Pelješcu počinje Otvoreno prvenstvo Hrvatske u jedrenju na dasci, freestyle - formula windsurfing - slalom. Organizatori su: Jedriličarski klub Fiumanka Rijeka, Klub športova na moru Bofor Viganj i Surf & kite centar "Perna" Perna.  Nadamo se dobrom vjetru kako bi ovo uvijek najposjećenije natjecanje bilo uspješno održano.

Danas i sutra na programu je freestyle, zatim od 01.08. pa do 07.08 formula windsurfing i slalom. Regata će se jedriti u skladu sa ISAF Funboard regatnim pravilima 2004. (FRP), pravilima klasa koje se natječu, oglasu regate i uputama za jedrenje. Regata se boduje za Kup Hrvatske, Adria cup i Supercup. Više o svemu saznajte na www.fiumanka.hr.

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija