Vijesti

NeilPride akcija na odijela!

12.03.19 Djelomice sunčano uz naoblačenje te mjestimičnu kišu. Na Jadranu umjereno do jako jugo koje će okrenuti na jaku buru... Temperature mora 12-14. Idealno vrijeme za nabavku novog Pryde odijela s posebnim popustima do 40%!

Surfmania centar nudi dobar posao u Istri!

08.03.19 Tražite dobar i interesantan sezonski posao? Surfmania tim – Valamar sport partner u Istra premium camping resortu otvara atraktivan centar vodenih sportova za koji traži više djelatnika, različitih profila.

Postani JP-Australia team rider

06.03.19 Surf Shop i JP-Australia traže team ridere za windsurf i SUP. Ako imate osjećaj da ste upravo vi faca koja će na natjecanjima ostvarivati najbolje rezultate i uz to redovito objavljivati fotke s rajdanja, prijavite se i skupite svoj surferski ugovor života.

VELIKI USPJEH SUPer HUMANITARKE NA SAJMU NAUTIKE

01.03.19 Marko Petrić i surferi u akciji za klince iz dječjeg doma u Nazorovoj skupili 10.000kn. Surferi iz Surfmania tima u suradnji s glumcem Markom Petrićem održali su još jednu SUPer Humanitarku skupili 10.000 kn za klince iz dječjeg doma u Nazorovoj, na aukciji stand up paddle dasaka. Pročitaj više...

STARBOARD zvijezda među SUP daskama za veslanje

19.02.19

SUPer HUMANITARKA NA SAJMU NAUTIKE!

14.02.19

Surf Shop traži studentice za rad na Sajmu Nautike 20.02.-24.02.

12.02.19

Poklanjamo vam extra snowboard najam!

21.01.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Cool pokloni za sve generacije

Poklon bon možete uplatiti putem web shopa na ovom linku,
virmanski ili direktno u Surf Shopu.

Personalizirani Surf Shop poklon bon!

Mi ćemo za vas napraviti Surf Shop personalizirani poklon bon koji uključuje:
- Prigodnu pozadinsku sliku (snowboarding, windsurfing, SUP. Kajak)
- Posvetu, tipa „Dragi kolega s obzirom da cijeli dan sjediš na poslu, a zatim doma igraš igrice, poklanjamo ti Snowboard školicu da doživiš pravu akciju. Tvoji…
Ili recimo „Dragi roditelji, znam da vam je surfanje uvijek bio san, odabrao sam za vas SUPer poklončić tako da već na prve tople dane možete krenuti u avanturu zvanu SUP
- Naravno možete kupiti poklon bon s nekim iznosom ili konkretan artikl. Mi ćemo pomoći da se vaši najmiliji osjećaju Super.
- Ako uplatu radite direktno u Surf Shopu mi ćemo odmah isprintati vaš poklon bon. Ako pak uplatu radite virmanski ili putem web shopa. Dajte nam napomenu kakvu pozadinu želite (Snowboard, Windsurf, SUP, kajak) i kakvu posvetu želite.

KLIKNI I POGLEDAJ PONUDU BONOVA!

Pokloni za sve prigode

Možda je za Božić kul pokloniti Snowboard školu, Snowboard najam ili poklon bon iznos koji prati slika snowboarding motiva.

Poklon bon Plus

Ako želite pokloniti vrjedniji poklon bon i planirate to barem 3-4 tjedna unaprijed uz njega vam možemo organizirati izradu prikladno gravirane Surf daščice, čija se cijena ovisno o veličini može kretati od 100kn (10cm), 150kn za 20cm do 200kn (30cm) s uključenom gravurom.

Narudžba za više od jedne daščice, cijenu svake slijedeće umanjuje cijenu 20%.
Recimo poklanjate Surf Shop poklon bon vrijednosti 3.000 kn dragim osobama kao svadbeni poklon i želite da to izgleda kul. Za dodatnih 270kn naručite dvije daščice veličine 20cm s posvetom…

Mi imamo kul rješenja i SUPer poklone

Vaš Surf Shop tim
…imamo sve daske koje Vam fale!

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija