Vijesti

Tko je Jason Polakow?

01.04.04

Prvi European freestyle pro tour

01.04.04 Prva stanica European freestyle pro tour-a bio je "Swiss Funboard Cup" održan u Hyeresu u Francuskoj. Ovo prvo europsko windsurfing natjecanje počelo je prvog aprila i završilo je četvrtog travnja. Kratak izvještaj glasi: finalni hit bio je najbolje što se moglo vidjeti, Andrea Rosati pokazao je sve nove style pokrete koje je uvježbao tjekom zimskih mjeseci, ali nasuprot njega bio je Kevin Mavissen. Težina i raznolikost trikova koje je tog dana izveo Kevin bila je nevjerojatna. Sve je izgledalo kao da pleše sa svojom opremom. Suci su imali lagan zadatak i JP/NP team ridera Kevina proglasili su pobijednikom na prvom EFPT natjecanju u 2004.

BOB '04.

01.04.04 U Zadru, u Sabunikama održan je BOB '04, boss on the board 2004, prvo windsurfing freestyle natjecanje u ovoj godini. Prijavilo se osam natjecatelja, ali ukupan broj posjetioca je bio iznenađenje, na plaži je bilo parkirano tridesetak automobila sa surferima iz Hrvatske i Slovenije. Sabunike su napokon bile pune surfera. Uz osam natjecatelja tu je bilo još dvadesetak surfera koji su došli na svoje ta dva dana, a bilo je i publike koja je sve snimala kamerama i aparatima. Organizator svega, Damir nije skidao osmjeh sa lica, uvjeti su bili fantastični, bura je derala i subotu i nedjelju, tako da vjetra nije falilo.

Karibi

01.04.04 Cabarete je prekrasan karipski windsurfing spot koji su prošli mjesec posjetili naši prijatelji. Na Karibima se na kraju skupilo lijepo društvance, 6-7 Zagrepčana i još toliko prijatelja iz Slovenije. Uglavnom se surfalo i uživalo u tom karipskom raju. I tako kažu, da je ove godine uz standardno brdo windsurfera, bilo još više kite-surfera u Cabareteu. Dečki pričaju kako lokalna djeca (12-13 godina) rasturaju i windsurfing i kitesurfing. S obzirom da su cijeli dan na dasci i to većinom i bez trapeza, s lakoćom izvode sve najzahtjevnije trikove. Kako ti klinci tamo idu u školu tek pred večer, pa ostatak dana, fakat nemaju kaj drugo radit.

Steve Allen / Wojtek Brzozowski pobjedili su na FW Calema Midwinsteru!

01.03.04

Windsurf magazin test

01.03.04

Vrijeme sajmova!

01.02.04

Prvo Formula Windsurfing natjecanje u 2004

01.02.04
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Izdvojeno iz ponude

Vruce ponude

 

Uhvati najbolji STARBOARD deal ikad

Windsurferi uhvatite najbolji STARBOARD deal ikad. Surf Shop vas časti povodom 20 godina rada i nudi vam najbolji deal. Do 07.03. do 20h primamo posljednje Starboard narudžbe za sezonu 2019. Pošaljite nam svoj upit kako bi vam sastavili ponudu koju nećete moći odbiti!

Ostale vruće ponude:

SUPer AKCIJA - RASPRODAJA DEMO I RABLJENIH DASAKA!
SUPer Akcija DEMO dasaka sa SUPer utrke Rogoznica!
SUPer akcija – šećer na kraju sezone

Novo u shopu

Video preporuka

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna 2017 VIDEO

Još jedan SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna je iza nas. Ovaj puta kao dio CRO SUP Toura i Slovenskog SUP kupa vozila se prekrasna utrka duga 15km. Za Slovenske natjecatelje prilika da se kvalificiraju za svjetsko prvenstvo za nas prilika da još jed...

Ostale video preporuke:

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna 2017
The Progression Project - Current State
Horsefeathers trip Ruka

Natjecaji

 

Surf Shop natječaj - dizajnirajte Surf Shop izlog

Surf Shop traži kul rješenje za pročelje izloga. Uz povratak u snowboarding vode i jači angažman u domeni windsurfinga te naravno daljnji rast i održavanje no. 1 pozicije u domeni SUP i kajak segmenta odlučili smo osvježiti shop iznutra i izvana. Prvo je na redu pročelje shopa.

Ostali natječaji:

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna / 16th and 17th of June
Nudimo besplatnih XXXX dana snowboard najma!
AquaSuperPark Team – NUDI POSAO u Dubrovniku

Preporuka

 

SUPer prilika - Try n" Buy

Zbog toga što nam je vaš mišljenje i zadovoljstvo najvažnije nudimo vam jedinstvenu priliku - isprobajte bilo koji željeni SUP sa polica Surf Shopa! Vjerujemo da je svatko od nas vidio puno puta komad opreme oko kojeg se dvoumio ili ga je silno želio probati a nije imao priliku ni mogućnosti. Try n" buy prilika je posuditi željeni sup i kupiti ga i s popustom!

Ostale preporuke:

Tko maže - borda, tko maže, pegla i brusi borda bolje!
Zašto baš Stand Up Paddle?
Snowboard ...ing - Mali Surf Shop vodič za kupovinu prve/prave opreme...

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija