Vijesti

Vrijeme sajmova!

01.02.04 Kao što ste primijetili nije nas bilo desetak dana ali sada smo se vratili i regularno ćete dobivati nove vijesti, kao i vruče ponude. Dva najveća europska sajma su iza nas. U Dusseldorfu održan je Boat Show na kojem iz godine u godinu nastupa sve manji broj proizvođača iz windsurfing industrije. Ove godine nastupio je samo Hifly i nije bilo nikakvih windsurfing atrakcija kao što je to znalo biti prije tri ili više godina.

Prvo Formula Windsurfing natjecanje u 2004

01.02.04 U Melburnu je u siječnju održano prvo kvalifikacijsko natjecanje za 2004 Formula Windsurfing World Championships. Steve Allen (Neil Pryde, Fanatic) imao je nevjerojatnu izvedbu na svojoj prvoj vožnji sa novim Neil Pryde Racing jedrom, RS4. U light winds uvjetima sa vjetrom od svega 10-16 čvorova, Steve je dominirao natjecanjem odnijevši pobjedu u svih 8 plovova.

Snowboard Svjetski Kup, Antti Autti je odnio i treću pobjedu u nizu!

01.12.03 Flow snowboard tim još je jednom rasturio konkurenciju. U Stonehamu u Kanadi održano je natjecanje za Svjetski Kup i to je treće u nizu u kojem je Flow team rider Antti Autti odnio pobjedu. Uz Anttija tu je bio i Risto Mattila na četvrtoj poziciji. U Big Airu poredak je među Flow tim vozačima bio sljedeći; Mikka Hast osvojio je treće mjesto, a Antti četvrto.

Druga uzastopna velika pobjeda Flow Tima u svjetskom kupu!

01.12.03 Prošlog je tjedna u Švedskoj Flow Tim odnio je i drugu u nizu Fis titulu svjetskog kupa u half pipe natjecanju. Antti je zauzeo najviši podium iznad svog timskog kolege Rista dok je Mikka Hast sletio četvrti. Kako bi pobjeda bila još slađa Risto je odnio pobjedu i na big airu. Sljedi Air & Style natjecanje u Austriji gdje su se uputili Antti i Max Henault. Pozdrav svima od Flow Tima.

Flow summer camp Russia

01.12.03

RS4

01.12.03

Bonaire 1st day -Freestyle man

01.12.03

Borba za Freestyle titulu - Ricardo Vs Roby!

01.11.03
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Izdvojeno iz ponude

Vruce ponude

 

Uhvati najbolji STARBOARD deal ikad

Windsurferi uhvatite najbolji STARBOARD deal ikad. Surf Shop vas časti povodom 20 godina rada i nudi vam najbolji deal. Do 07.03. do 20h primamo posljednje Starboard narudžbe za sezonu 2019. Pošaljite nam svoj upit kako bi vam sastavili ponudu koju nećete moći odbiti!

Ostale vruće ponude:

SUPer AKCIJA - RASPRODAJA DEMO I RABLJENIH DASAKA!
SUPer Akcija DEMO dasaka sa SUPer utrke Rogoznica!
SUPer akcija – šećer na kraju sezone

Novo u shopu

Video preporuka

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna 2017 VIDEO

Još jedan SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna je iza nas. Ovaj puta kao dio CRO SUP Toura i Slovenskog SUP kupa vozila se prekrasna utrka duga 15km. Za Slovenske natjecatelje prilika da se kvalificiraju za svjetsko prvenstvo za nas prilika da još jed...

Ostale video preporuke:

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna 2017
The Progression Project - Current State
Horsefeathers trip Ruka

Natjecaji

 

Surf Shop natječaj - dizajnirajte Surf Shop izlog

Surf Shop traži kul rješenje za pročelje izloga. Uz povratak u snowboarding vode i jači angažman u domeni windsurfinga te naravno daljnji rast i održavanje no. 1 pozicije u domeni SUP i kajak segmenta odlučili smo osvježiti shop iznutra i izvana. Prvo je na redu pročelje shopa.

Ostali natječaji:

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna / 16th and 17th of June
Nudimo besplatnih XXXX dana snowboard najma!
AquaSuperPark Team – NUDI POSAO u Dubrovniku

Preporuka

 

SUPer prilika - Try n" Buy

Zbog toga što nam je vaš mišljenje i zadovoljstvo najvažnije nudimo vam jedinstvenu priliku - isprobajte bilo koji željeni SUP sa polica Surf Shopa! Vjerujemo da je svatko od nas vidio puno puta komad opreme oko kojeg se dvoumio ili ga je silno želio probati a nije imao priliku ni mogućnosti. Try n" buy prilika je posuditi željeni sup i kupiti ga i s popustom!

Ostale preporuke:

Tko maže - borda, tko maže, pegla i brusi borda bolje!
Zašto baš Stand Up Paddle?
Snowboard ...ing - Mali Surf Shop vodič za kupovinu prve/prave opreme...

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija