Vijesti

Prvo Formula Windsurfing natjecanje u 2004

01.02.04 U Melburnu je u siječnju održano prvo kvalifikacijsko natjecanje za 2004 Formula Windsurfing World Championships. Steve Allen (Neil Pryde, Fanatic) imao je nevjerojatnu izvedbu na svojoj prvoj vožnji sa novim Neil Pryde Racing jedrom, RS4. U light winds uvjetima sa vjetrom od svega 10-16 čvorova, Steve je dominirao natjecanjem odnijevši pobjedu u svih 8 plovova.

Snowboard Svjetski Kup, Antti Autti je odnio i treću pobjedu u nizu!

01.12.03 Flow snowboard tim još je jednom rasturio konkurenciju. U Stonehamu u Kanadi održano je natjecanje za Svjetski Kup i to je treće u nizu u kojem je Flow team rider Antti Autti odnio pobjedu. Uz Anttija tu je bio i Risto Mattila na četvrtoj poziciji. U Big Airu poredak je među Flow tim vozačima bio sljedeći; Mikka Hast osvojio je treće mjesto, a Antti četvrto.

Druga uzastopna velika pobjeda Flow Tima u svjetskom kupu!

01.12.03 Prošlog je tjedna u Švedskoj Flow Tim odnio je i drugu u nizu Fis titulu svjetskog kupa u half pipe natjecanju. Antti je zauzeo najviši podium iznad svog timskog kolege Rista dok je Mikka Hast sletio četvrti. Kako bi pobjeda bila još slađa Risto je odnio pobjedu i na big airu. Sljedi Air & Style natjecanje u Austriji gdje su se uputili Antti i Max Henault. Pozdrav svima od Flow Tima.

Flow summer camp Russia

01.12.03 Ovo ljeto odvijao se prvi ikad održan ljetni snowboarding kamp u Rusiji. Mjesto održavanja bio je Caucasus Mountains blizu vrha Mont Elbrouz (5642 m). Cijeli projekt izveden je pod pokroviteljstvom Flow-a. Tri Flow team ridera (Tommy Brunner,Marcus “Cuemmel” Gruenfelder i Damien Belmere) zajedno sa fotografom Olafom Cratom vratili su se s nevjerojatnim slikama tog prekrasnog ruskog masiva i bez sumnje prekrasnim dojmovima. Imajte na umu njihov FLOW SUMMER CAMP TRIP kad dođe iduće ljeto.... prijevod iz časopisa ONBOARD,broj časopisa 60/2003,stranica 14 adresa za slike uz prilog: http://www.snowboarding.ru/

RS4

01.12.03

Bonaire 1st day -Freestyle man

01.12.03

Borba za Freestyle titulu - Ricardo Vs Roby!

01.11.03

Fotke sa Dubrovnik manije!!!

01.10.03
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Izdvojeno iz ponude

Vruce ponude

 

SUPer Akcija DEMO dasaka sa SUPer utrke Rogoznica!

Nakon odlične utrke u Rogoznici te izuzetnog odaziva odlučili smo vam ponuditi DEMO daske koje smo koristili na ovoj utrci. Sve daske korištene su 3-4 puta maksimalno očuvane uz punu garanciju osim dasaka iz 2016g koje su istaknute. Pripremili smo SUPer ponudu za sve od allround do touring, yoga i adventure dasaka. Uz kupnju demo daske možemo vam odobriti popust od 40% na veslo po izboru odnosno 50% ukoliko se radi o rabljenom veslu.

Ostale vruće ponude:

SUPer akcija – šećer na kraju sezone
SUP-er investicija – uložite u svoj gušt jer 1+1+1 u Surf Shopu je opet 1!
SURF SHOP 1+1+1=1 Samo ovaj SUPer tjedan!

Novo u shopu

Video preporuka

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna 2017 VIDEO

Još jedan SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna je iza nas. Ovaj puta kao dio CRO SUP Toura i Slovenskog SUP kupa vozila se prekrasna utrka duga 15km. Za Slovenske natjecatelje prilika da se kvalificiraju za svjetsko prvenstvo za nas prilika da još jed...

Ostale video preporuke:

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna 2017
The Progression Project - Current State
Horsefeathers trip Ruka

Natjecaji

 

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna / 16th and 17th of June

Are you ready to join the biggest and most ELITE Croatian SUP race, Paddle Like Pro course and Amateur 2km race? Or maybe you just want to have SUPer weekend on beautiful Istrian peninsula Lanterna near Poreč? Whatever is your SUPer reason - join us on SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna 2018. event from 16th to 17th of June

Ostali natječaji:

Nudimo besplatnih XXXX dana snowboard najma!
AquaSuperPark Team – NUDI POSAO u Dubrovniku
Odbojkaši se na Trampolinu u Cavtatu bore za bogate nagrade!

Preporuka

 

SUPer prilika - Try n" Buy

Zbog toga što nam je vaš mišljenje i zadovoljstvo najvažnije nudimo vam jedinstvenu priliku - isprobajte bilo koji željeni SUP sa polica Surf Shopa! Vjerujemo da je svatko od nas vidio puno puta komad opreme oko kojeg se dvoumio ili ga je silno želio probati a nije imao priliku ni mogućnosti. Try n" buy prilika je posuditi željeni sup i kupiti ga i s popustom!

Ostale preporuke:

Tko maže - borda, tko maže, pegla i brusi borda bolje!
Zašto baš Stand Up Paddle?
Snowboard ...ing - Mali Surf Shop vodič za kupovinu prve/prave opreme...

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija