Vijesti

NP Sails 2009 – INSPIRED by Nature – EVOLVED by Humans

01.10.08 Kao rezultat konstantnog istraživanja, razvoja i testiranja s ciljem da u ruke dobijete što savršenije jedro, Robert Stroj je u kolekciji 2009 fokusirao dizajn na tri glavne karakteristike u razvoju koje su posebno obilježile nova Wave i Crossover jedra. Konstantan napredak u razvoju materijala i dizajna povečava razliku između savršenstva iskorištavanja snage vjetra u kombinaciji s lakoćom upravljanja koje vam pruža jedno Neilpryde jedro i svega ostalog na svijetskom tržištu.

Cabrinha kites 2009 cjenik

25.09.08 S obzirom da su svi kiteri već upoznati s novim Cabrinha IDS sistemom, nećemo gapuno hvaliti jer ga i previše hvale svi koji ga koriste. Mi ćemo vam samo ponuditi 20% akcijskog popusta! Prva isporuka je 10.10. i narudžbe primamo zaključno do četvrtka 02.10. Iza toga slijedei termin isporuke je cca 30.10. Bacite oko na atraktivne cijene novih modela.

CROSSBOW IDS POSTAVIO JE NOVI SVJEDSKI REKORD

25.09.08 Sada je službeno. Kitesurf je najbrže plovilo na svijetu, pogonjeno vjetrom. Rob Douglas, iz Martha's Vineyard (USA) upravo je skinuo rekord u Namibii na Cabrinha Crossbow kite-u. Rekord koji je držao Neil Pryde rider Antoine Albeau je srušen i Douglas je postavio novu granicu 49.84 knots. CROSSBOW 7 IDS pokazao se kao prva trkaća mašina... svaki je izlazak bio kao jurnjava u Ferrariju...

Neilpryde FIREFLY - novo wave-freestyle jedro

09.09.08 FIREFLY je potpuno novo jedro koje će savršeno spojiti dva okruženja flatwater i wave kako bi trostruki svjetski freestyle prvak Ricardo Campello prenio moderne freesstyle trikove također i u wave arenu. Kako je granica između wave-a i freestyle-a potpuno izbljedila, svaki dan vidimo sve više freestyle trikova kako se izvode u wave uvjetima, postalo je jasno da postoji potreba za pravim „Wave-Freestyle“ jedrom. koje će savršeno raditi u wave uvjetima a opet se ponašati kao Expression godinama najbolje flat-water freestyle jedro.

AIRE TOMCAT 2 u akciji na Kupi

06.09.08

Humanitarna aukcija je subotu 06.09.

04.09.08

nAPOKON nA gODIŠNJEM oDMORU

11.08.08

Katamaran HOBIE CAT PACIFIC 18

10.08.08
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Izdvojeno iz ponude

Vruce ponude

 

Uhvati najbolji STARBOARD deal ikad

Windsurferi uhvatite najbolji STARBOARD deal ikad. Surf Shop vas časti povodom 20 godina rada i nudi vam najbolji deal. Do 07.03. do 20h primamo posljednje Starboard narudžbe za sezonu 2019. Pošaljite nam svoj upit kako bi vam sastavili ponudu koju nećete moći odbiti!

Ostale vruće ponude:

SUPer AKCIJA - RASPRODAJA DEMO I RABLJENIH DASAKA!
SUPer Akcija DEMO dasaka sa SUPer utrke Rogoznica!
SUPer akcija – šećer na kraju sezone

Novo u shopu

Video preporuka

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna 2017 VIDEO

Još jedan SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna je iza nas. Ovaj puta kao dio CRO SUP Toura i Slovenskog SUP kupa vozila se prekrasna utrka duga 15km. Za Slovenske natjecatelje prilika da se kvalificiraju za svjetsko prvenstvo za nas prilika da još jed...

Ostale video preporuke:

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna 2017
The Progression Project - Current State
Horsefeathers trip Ruka

Natjecaji

 

Surf Shop natječaj - dizajnirajte Surf Shop izlog

Surf Shop traži kul rješenje za pročelje izloga. Uz povratak u snowboarding vode i jači angažman u domeni windsurfinga te naravno daljnji rast i održavanje no. 1 pozicije u domeni SUP i kajak segmenta odlučili smo osvježiti shop iznutra i izvana. Prvo je na redu pročelje shopa.

Ostali natječaji:

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna / 16th and 17th of June
Nudimo besplatnih XXXX dana snowboard najma!
AquaSuperPark Team – NUDI POSAO u Dubrovniku

Preporuka

 

SUPer prilika - Try n" Buy

Zbog toga što nam je vaš mišljenje i zadovoljstvo najvažnije nudimo vam jedinstvenu priliku - isprobajte bilo koji željeni SUP sa polica Surf Shopa! Vjerujemo da je svatko od nas vidio puno puta komad opreme oko kojeg se dvoumio ili ga je silno želio probati a nije imao priliku ni mogućnosti. Try n" buy prilika je posuditi željeni sup i kupiti ga i s popustom!

Ostale preporuke:

Tko maže - borda, tko maže, pegla i brusi borda bolje!
Zašto baš Stand Up Paddle?
Snowboard ...ing - Mali Surf Shop vodič za kupovinu prve/prave opreme...

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija