Vijesti

Snowboard klupica za testiranje buca!?

27.11.08 Surf Shop je napokon dobio ostatak snowboarding instalacije za „Boots test bench“. Radi se o novom sistemu testiranja buca, koji znatno skraćuje vrijeme potrebno za probu buca i nalaženje pravog modela i broja. U standardnim uvjetima trebate buce imati barem 10 do 15 minuta na nogama kako bi se buca zagrijala što vam onda omogućava kvalitetnu probu. Surf Shop klupica ne samo da grije buce, i time skraćuje vrijeme testiranja, već grije i vaša gola stopala.

SurfStrip.net

20.11.08 Na hrvatskom se web prostoru pojavio još jedan web posvećen outdoor sportovima, istina na jedan malo drugačiji način. Web je uradak poznate Surfmania & Surf Shop ekipe. Radi se o webu na kojem je ekipa objavila, djelu auditorija već poznate promo stripove; «Buš De'Bil na skijanju ove zime» i «Vidi čovik leti» Na SurfStrip.net –u. Likovi iz stripova su kroz web prostor izšetali među nas i tu i tamo ih možda sretnete. Upoznajte se s novim facama u sportu kroz SurfStrip.net.

Krenulo zasnježivanje na Krvavcu, Goltama i Sljemenu

19.11.08 Da dobro ste čuli od jučer topovi rade i na Sljemenu tako da smo na brdu iznad Zagreba jučer dobili i prvi centimetar snijega. Na slovenskim se skijalištima očekuje i prirodan snijeg već ovaj vikend tako da se otvorenje sezone planira, regularno u prvim danima prosinca. Na Platku će pocetak zasnježenja također krenuti ovih dana, kažu da je bazen spreman. Sve bolje i bolje...

Horsefeathers Pleasure Jam (Swatch TTR 4Star), 07.11- 09.11.2008

15.11.08 Horsefeathers Pleasure Jam (Swatch TTR 4Star), 07.11- 09.11.2008, Atomic Superpark Dachstein, region Schladming-Dachstein at the Dachstein-Glacier. Horsefeathers Pleasure Jam bio je najbolje izdanje Pleasure Jama do sada. Natjecanje je završilo sa senzacionalnim superfinalom. Plavo nebo, super vibra, sretna lica svuda naokolo i više od 2000 posjetitelja koji su došli bodriti 18 natjecatelja u superfinalu.

NEILPRYDE Windsurfing - Waterwear

23.10.08

NP Sails 2009 – INSPIRED by Nature – EVOLVED by Humans

01.10.08

Cabrinha kites 2009 cjenik

25.09.08

CROSSBOW IDS POSTAVIO JE NOVI SVJEDSKI REKORD

25.09.08
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Izdvojeno iz ponude

Vruce ponude

 

Uhvati najbolji STARBOARD deal ikad

Windsurferi uhvatite najbolji STARBOARD deal ikad. Surf Shop vas časti povodom 20 godina rada i nudi vam najbolji deal. Do 07.03. do 20h primamo posljednje Starboard narudžbe za sezonu 2019. Pošaljite nam svoj upit kako bi vam sastavili ponudu koju nećete moći odbiti!

Ostale vruće ponude:

SUPer AKCIJA - RASPRODAJA DEMO I RABLJENIH DASAKA!
SUPer Akcija DEMO dasaka sa SUPer utrke Rogoznica!
SUPer akcija – šećer na kraju sezone

Novo u shopu

Video preporuka

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna 2017 VIDEO

Još jedan SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna je iza nas. Ovaj puta kao dio CRO SUP Toura i Slovenskog SUP kupa vozila se prekrasna utrka duga 15km. Za Slovenske natjecatelje prilika da se kvalificiraju za svjetsko prvenstvo za nas prilika da još jed...

Ostale video preporuke:

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna 2017
The Progression Project - Current State
Horsefeathers trip Ruka

Natjecaji

 

Surf Shop natječaj - dizajnirajte Surf Shop izlog

Surf Shop traži kul rješenje za pročelje izloga. Uz povratak u snowboarding vode i jači angažman u domeni windsurfinga te naravno daljnji rast i održavanje no. 1 pozicije u domeni SUP i kajak segmenta odlučili smo osvježiti shop iznutra i izvana. Prvo je na redu pročelje shopa.

Ostali natječaji:

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna / 16th and 17th of June
Nudimo besplatnih XXXX dana snowboard najma!
AquaSuperPark Team – NUDI POSAO u Dubrovniku

Preporuka

 

SUPer prilika - Try n" Buy

Zbog toga što nam je vaš mišljenje i zadovoljstvo najvažnije nudimo vam jedinstvenu priliku - isprobajte bilo koji željeni SUP sa polica Surf Shopa! Vjerujemo da je svatko od nas vidio puno puta komad opreme oko kojeg se dvoumio ili ga je silno želio probati a nije imao priliku ni mogućnosti. Try n" buy prilika je posuditi željeni sup i kupiti ga i s popustom!

Ostale preporuke:

Tko maže - borda, tko maže, pegla i brusi borda bolje!
Zašto baš Stand Up Paddle?
Snowboard ...ing - Mali Surf Shop vodič za kupovinu prve/prave opreme...

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija