Vijesti

Tko je Jason Polakow?

01.04.04

Prvi European freestyle pro tour

01.04.04 Prva stanica European freestyle pro tour-a bio je "Swiss Funboard Cup" održan u Hyeresu u Francuskoj. Ovo prvo europsko windsurfing natjecanje počelo je prvog aprila i završilo je četvrtog travnja. Kratak izvještaj glasi: finalni hit bio je najbolje što se moglo vidjeti, Andrea Rosati pokazao je sve nove style pokrete koje je uvježbao tjekom zimskih mjeseci, ali nasuprot njega bio je Kevin Mavissen. Težina i raznolikost trikova koje je tog dana izveo Kevin bila je nevjerojatna. Sve je izgledalo kao da pleše sa svojom opremom. Suci su imali lagan zadatak i JP/NP team ridera Kevina proglasili su pobijednikom na prvom EFPT natjecanju u 2004.

BOB '04.

01.04.04 U Zadru, u Sabunikama održan je BOB '04, boss on the board 2004, prvo windsurfing freestyle natjecanje u ovoj godini. Prijavilo se osam natjecatelja, ali ukupan broj posjetioca je bio iznenađenje, na plaži je bilo parkirano tridesetak automobila sa surferima iz Hrvatske i Slovenije. Sabunike su napokon bile pune surfera. Uz osam natjecatelja tu je bilo još dvadesetak surfera koji su došli na svoje ta dva dana, a bilo je i publike koja je sve snimala kamerama i aparatima. Organizator svega, Damir nije skidao osmjeh sa lica, uvjeti su bili fantastični, bura je derala i subotu i nedjelju, tako da vjetra nije falilo.

Karibi

01.04.04 Cabarete je prekrasan karipski windsurfing spot koji su prošli mjesec posjetili naši prijatelji. Na Karibima se na kraju skupilo lijepo društvance, 6-7 Zagrepčana i još toliko prijatelja iz Slovenije. Uglavnom se surfalo i uživalo u tom karipskom raju. I tako kažu, da je ove godine uz standardno brdo windsurfera, bilo još više kite-surfera u Cabareteu. Dečki pričaju kako lokalna djeca (12-13 godina) rasturaju i windsurfing i kitesurfing. S obzirom da su cijeli dan na dasci i to većinom i bez trapeza, s lakoćom izvode sve najzahtjevnije trikove. Kako ti klinci tamo idu u školu tek pred večer, pa ostatak dana, fakat nemaju kaj drugo radit.

Steve Allen / Wojtek Brzozowski pobjedili su na FW Calema Midwinsteru!

01.03.04

Windsurf magazin test

01.03.04

Vrijeme sajmova!

01.02.04

Prvo Formula Windsurfing natjecanje u 2004

01.02.04
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Izdvojeno iz ponude

Vruce ponude

 

NeilPryde GORI! Vruća akcija na windsurf jedra...

Windsurfali smo ovaj vikend i bilo nam je toliko dobro da smo odlučili svoju sreću podijeliti i s drugima. Kako bi vas iznenadili složili smo brutalne cijene s popustima od 35-40% na kompletnu ponudu NeilPryde jedara koje imamo na stanju. 2017 modeli po cijenama od 465eur. Ko prvi njegova djevojka.

Ostale vruće ponude:

KAJACI NAPUHANCI !!!
AKCIJA - TEXTIL -50% - AKCIJA - TEXTIL -50% - AKCIJA - TEXTIL
Surf Shop vraća novac kupcima SUP dasaka !

Novo u shopu

Video preporuka

GUERILLA SNOWBOARD SESSION 4 - Arena Centar

Šarena ekipa sastavljena od slovenskih snowboard asova, najjačih domaćih majstora i, nećete vjerovati, dvojice domaćih freestylera na skijama odradila je četvrto izdanje sad već legendarnog urbanog snowboard natjecanja Guerrilla Snowboard Session. BILO JE...

Ostale video preporuke:

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna 2017
The Progression Project - Current State
Horsefeathers trip Ruka

Natjecaji

 

Nudimo besplatnih XXXX dana snowboard najma!

Dragi borderi za sve vas koji želite maksimalno izguštati snijeg još u ovoj godini nudimo odličan deal. Uzmete board već ovaj tjedan od 11. do 16.12. platite dva vikend najma što je 440 kunica za čitav snowboard set guštate sve do 27.12. Klikni i saznaj više...

Ostali natječaji:

AquaSuperPark Team – NUDI POSAO u Dubrovniku
Odbojkaši se na Trampolinu u Cavtatu bore za bogate nagrade!
SUPer Surfers Challenge Porec – Lanterna 27. - 28.06. Prize money -5.000 USD

Preporuka

 

Tko maže - borda, tko maže, pegla i brusi borda bolje!

Najkvalitetniji ručni servis snowboard dasaka nudi vam upravo vaš Surf Shop. Naši serviseri napravit će stručan, kvalitetan i liječničkim rječnikom, minimalno invazivan zahvat na vašoj daščici. Pobrusit će rubnik upravo onoliko koliko treba na mjestima gdje treba, sanirati bazu tamo gdje treba, izskrejpati stari vosak, nanijeti novi i zatim ga vrijednim ručicama ispolirati. Ako i vi smatrate da je vaša daščica zavrijedila takav servis. Tu smo za vas. Požurite jer će već slijedeći tjedan nastupiti gužvica.

Ostale preporuke:

Zašto baš Stand Up Paddle?
Snowboard ...ing - Mali Surf Shop vodič za kupovinu prve/prave opreme...
Starboard Ultrasonic Carbon 2015 windsurf daska

Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija