Foto galerije Facebook Twitter Youtube
 

Vijesti

LIFE IS A BEACH - Sajam Nautike – Zagreb 13. -17. Veljače

06.02.2013, 19:26

 

Nakon prošlogodišnje stanke Surfmania Tim ponovo dolazi na Sajam Nautike! Na štandu „Life is a Beach“ čekaju vas tri natjecanja s bogatim nagradnim fondom: „SUPer Surfers Challenge - Sajam Nautike“, „Ocean Kayak City Race – Sajam Nautike“, „Zarolaj svoje kosti – LENOVO Rollerbone natjecanje“. Uz natjecanja održat ćemo „Humanitarnu Aukciju Necky Kajaka iz Welcome expedicije“, poznate expedicije u kojoj je Danijel Lacko ispisao najveći Welcome na svijetu.


Novi ljetni sport – osvoji 100 EURA!

26.01.2013, 10:47

 

Tražimo Vaš prijedlog u koji novi ljetni sport da krenemo? Dragi prijatelji Surf Shopa, većina od vas upoznata je s cijelim asortimanom, ako niste bacite oko na naš web da ne pišete on nečemu što već radimo.


Guerilla Snowboard Session 2013 - VIDEO

22.01.2013, 15:40

 

Kao što već svi znate imali smo drugi po redu guerilla snowboard contest! Bilo je puno vozača i isto tako puno video materijala pa smo tek sada složili pošten video. KLIK na sliku da bi pogledali video.


SNOWBOARD GIVEAWAY

22.01.2013, 14:31

 

Mi jednostavno volimo poklanjati stvari, a još kad su to stvari koje vas usrećuju, tipa snowboardi, vezovi.. onda dijelimo šakom i kapom =)


SNOWBOARD ŠKOLE NA SLJEMENU

21.01.2013, 19:36


SUP-anje po snijegu

16.01.2013, 20:02


Arhiva vijesti:

AnketaVruće ponude

 

Starboard Futura 7-dnevna suludo luda cijena!!!

Eto.. pala je odluka da se u idućih 7 dana, dakle do iduće subote do 14h, pokuša udomiti ovu iznimnu i prekrasnu dasku po doslovno nevjerojatnoj cijeni. Sat otkucava.. tik tak..

Ostale vruće ponude:

Wiindsurf i kite oprema - na najbrutalnijoj akciji ikad!
Surf Shop dobre stvari po dobroj cijeni!!!
VELIKA AKCIJA - Ljetna shema u Surf Shopu!

 

Video preporuka

SUPer Surfers Challenge - HRT2

Donosimo vam zanimljivu reportazu sa prve ELITE SUP utrke u Porecu. Uz pomoc nekih nasih vec znanih frendova ekipa iz Surf Shopa spremila je spektakluk. A sada napokon možete saznat da SUPove dijelimo na tvrde i one na napuhavanje, na trkaće, rekreativne i naravno imamo Bjeloglave Supove. Koji su se sve SUPovi vozili, tko je pobjedio i kakvu buducnost predviđaju naši natjecatelji... pogledajte u ovom super videu...

Ostale video preporuke:

SUPer Surfers Challenge Porec - Lanterna 28.-29.06.
2014 Cabrinha Kites
SUPer Surfers Challenge - Sajam Nautike 2014.

Natjecaji

 

SUPer Surfers Challenge Zagreb 5 – 10.05.2014.

Pet razloga zbog kojih trebate sudjelovati u SUPer Surfers Challenge Zagreb 5 utrci! 1. Nagradni fond je vrijedan preko 5.000 kn, 2. Svi sudionici dobivaju 300 kn vrijednu lycra majicu utrke na poklon, 3. Besplatna cuga i klopa nakon utrke, 4. SUPer zabava i mrak zafrkancija, 5. Jer ćeš tako postati legenda!

Ostali natječaji:

Natječaj za izradu nove web stranice Aqua Super Park's
Upri Muški – web natječaj
Pimp Surf Shop car

Preporuka

 

Starboard Futura 7-dnevna suludo luda cijena!!!

Eto.. pala je odluka da se u idućih 7 dana, dakle do iduće subote do 14h, pokuša udomiti ovu iznimnu i prekrasnu dasku po doslovno nevjerojatnoj cijeni. Sat otkucava.. tik tak..

Ostale preporuke:

SUPota - Što je to?
Kome treba Snowboard ŠKOLA?!
Surf Shop Snowboard Servis